مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید فولادشهر : تحویل هزار واحد نهضت ملی مسکن در هفته دولت

شناسه خبر: 181806
مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید فولادشهر :
تحویل هزار واحد نهضت ملی مسکن در هفته دولت

 

 

سعیدرضا بهرامی مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید فولادشهر در نشست خبری با اصحاب رسانه که در مجموعه گردشگری کاریز لنجان با اشاره به تعهد ۱۰ هزار و ۳۹۵ واحدی این شرکت در طرح نهضت ملی مسکن اظهار داشت: این واحدها در محلات دیار، فرهنگ و ایثار فولادشهر در حال ساخت است و پس از تحویل حدود هزار واحد در هفته دولت، امیدواریم نزدیک به ۷۰۰ واحد دیگر را نیز تا دهه فجر امسال به متقاضیان تحویل دهیم.

وی گفت: شرکت عمران فولادشهر علاوه بر آماده‌سازی اراضی، اجرای پروژه‌های زیربنایی شامل آب، برق و فاضلاب را نیز بر عهده دارد و برای تسریع در ارائه خدمات به پروژه‌های نهضت ملی، یک سوم هزینه‌های اجرایی تاسیسات زیربنایی را متقبل شده است.

وی اظهار کرد: یک مسجد باقی‌مانده در محله مثانه نیز در دستور کار ساخت قرار دارد. همچنین سه مدرسه با پیشرفت فیزیکی ۹۷ تا ۹۸ درصدی در حال تکمیل است که پس از برقراری انشعابات در هفته آینده تحویل آموزش و پرورش خواهد شد. یک کلانتری نیز ساخته شده که امید است در هفته دولت به مجموعه انتظامی تحویل شود.

تکمیل فضاهای سبز و خدمات شهری در محلات جدید

بهرامی درباره اقدامات کاهش آلودگی ناشی از مجاورت فولادشهر با صنایع آلاینده گفت: ایجاد فضای سبز و توسعه کمربند حفاظتی در دستور کار است. به دلیل کمبود آب، بخشی از فضای سبز از طریق خرید آب یا حفر چاه تأمین خواهد شد.

وی افزود: در محلات مسکن مهر و نهضت ملی نیز تکمیل فضای سبز در حال انجام است تا مردم بتوانند از محیط مطلوب‌تری بهره‌مند شوند.

بهرامی در خصوص پیوست‌های اجتماعی و زیست‌محیطی فولادشهر اظهار کرد: در طرح‌های تفصیلی، سرانه‌های آموزشی، فضای سبز و خدمات شهری متناسب با جمعیت پیش‌بینی شده است. برخی از این پروژه‌ها اجرا شده و برخی دیگر به شهرداری تحویل داده شده تا تکمیل شود. در محلات دیار، فرهنگ و ایثار نیز حدود ۵۰ درصد فضاهای سبز و ۸۰ درصد مساجد اجرا شده‌اند.

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر افزود: توسعه اجتماعی یکی از سرفصل‌های شرکت عمران است، هرچند اجرای برخی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی وظیفه دستگاه‌های دیگر است. با این حال شرکت عمران در حد توان کمک کرده است. امسال یک کتابخانه جدید افتتاح خواهد شد و ۱۰پروژه گردشگری نیز تعریف شده است که برخی با همکاری شهرداری و برخی توسط بخش خصوصی اجرا خواهند شد.

وی در ادامه افزود: در حوزه ورزش نیز با وجود محدودیت‌های قانونی، با پیگیری به دیوان عدالت اداری توانستیم زمینه اجرای پروژه‌های ورزشی را فراهم کنیم. هم‌اکنون اجرای زمین چمن مصنوعی در محلات مختلف آغاز شده و تاکنون ۸ قطعه زمین ورزشی شامل زمین والیبال و فوتبال به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر با اشاره به ظرفیت شهر گفت: ظرفیت جمعیتی فولادشهر حدود ۳۲۰ هزار نفر پیش‌بینی شده است و در حال حاضر بخشی از این ظرفیت تحقق یافته است. وی تأکید کرد: موضوع دوگانگی مدیریت میان شرکت عمران و شهرداری وجود ندارد و هر یک وظایف مشخصی دارند. شرکت عمران در حوزه آماده‌سازی و تحویل اراضی فعال است و شهرداری مسئولیت خدمات شهری را بر عهده دارد. تعامل میان دو دستگاه نزدیک است و جلسات مشترک هفتگی برگزار می‌شود.

بهرامی گفت: با وجود چالش‌های مالی و محدودیت‌های قانونی، شرکت عمران تلاش دارد تا پروژه‌های عمرانی، اجتماعی و زیربنایی را طبق برنامه اجرا کند و زمینه بهبود کیفیت زندگی در فولادشهر را فراهم آورد.

 

 

 

توقف پروژه مترو اصفهان - فولادشهر به دلیل چالش‌های اقتصادی

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر درخصوص پروژه مترو اصفهان - فولادشهر گفت: تغییر مسیر این خط و انتقال محل اجرای آن به کنار اتوبان اصفهان- فولادشهر هزینه های آزادسازی مسیر را بسیار بالا برده به نحوی که این هزینه ها خارج از توان شرکت عمران فولادشهر شده است.

بهرامی تاکید کرد: برآورد هزینه اجرای پروژه مترو اصفهان - فولادشهر افزون بر ۵۳۰ هزار میلیارد ریال و تأمین مالی آن از توان شرکت عمران فولادشهر خارج است که در این خصوص نیازمند تأمین اعتبارات ملی و همکاری همه‌جانبه شهرداری‌های شهرهای مسیر و دستگاه‌های مرتبط هستیم.

توسعه پروژه‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر با اشاره به لزوم توجه به توسعه پروژه‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی در فولادشهر گفت: ۱۰ پروژه گردشگری جدید با همکاری شهرداری و بخش خصوصی در فولادشهر تعریف شده است و امسال یک کتابخانه جدید نیز به بهره برداری خواهد رسید.

وی تاکید کرد: با پیگیری‌های حقوقی و رفع موانع قانونی، زمینه اجرای پروژه‌های ورزشی فراهم شده که تاکنون هشت قطعه زمین ورزشی شامل والیبال و فوتبال به بهره‌برداری رسیده و احداث سه زمین چمن مصنوعی در محلات فولادشهر نیز آغاز شده است.

مدیرعامل شرکت عمران فولادشهر در پایان با رد وجود دوگانگی

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار