بیش از ۸۰۰ هزار مشترک تحت پوشش شرکت برق همدان هستند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: در استان همدان ۸۴۳ هزار و ۱۸۵مشترک تحت پوشش این مجموعه هستند.

شناسه خبر: 178318
بیش از 800 هزار مشترک تحت پوشش شرکت برق همدان هستند

به گزارش جهان اقتصاد، علی سهرابی بیدار عصر روز امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک دهه فجر عنوان کرد: از این تعداد مشترک در استان671 هزار اشتراک در بخش خانگی قرار دارد که حدود 32 درصد نیروی برق در این بخش مصرف می شود.

وی افزود: همچنین بیش از 14هزار مشترک در بخش کشاورزی قرار داریم که حدود 36درصد برق را مصرف می کنند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیش از 7هزار اشتراک نیز در بخش صنعت قرار دارد، گفت: همچنین بیش از 111هزار مشترک نیز با حدود 8درصد میزان مصرف برق در سایر بخش ها قرار می گیرد.

سهرابی بیدار ادامه داد: حدود 3 هزار و 615 مشترک نیز در بخش روشنایی معابر هستند و مجموع مصرف ما در بخش معابر 1/7درصد است.

* استقرار بیش از 20 ترانس برق در همدان

وی در ادامه با بیان این مطلب که طول شبکه توزیع نیروی برق استان بیش از 19هزار کیلومتر است، گفت: همچنین تعداد ترانس های برق 20هزارو 89 دستگاه است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اعلام این خبر که در دهه فجر، حدود 644 پروژه با اعتباری بالغ بر 445 میلیارد تومان از هفته دولت تا دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد، بیان کرد: در حوزه توسعه و احداث شبکه های توزیع 65پروژه با حدود 500میلیارد ریال اعتبار، در راستای هوشمند سازی شبکه های توزیع 41پروژه، در بخش تعویض چراغ های گازی با چراغ های LiD 36با 495 میلیارد و 955 میلیون در راستای تعویض کنترهای معیوب 13پروژه با 32 میلیارد و 100میلیون ریال اعتبار و در راستای ایجاد قدرت مانور 29 پروژه با اعتبار150میلیارد و 90 میلیون ریال بخشی از این پروژه‌ها است.

سهرابی بیدار اظهار کرد: هدف اصلی ما از انجام این پروژه‌ها انجام رسالت شرکت برق همدان در راستای توزیع برق پایدار و مطمئن برای همه مشترکین است.

 

وی عمده فعالیت‌های این مجموعه را در چهار محور راهبردیِ هوشمند سازی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در دو بخش فیزیکی و الکتریکی، افزایش و ارتقای بهره‌وری از منابع و مشتری مداری در راستای ارتباط دو سویه و مستمر با مشتری عنوان کرد و گفت: همه این اقدامات در راستای شناسایی ذائقه مشتری انجام می شود.

 

این مقام مسئول گفت: در بخش هوشمند سازی با هوشمند کردن شبکه این امکان را فراهم کردیم که قطع و وصل کردن جریان برق، بدون دخالت نیروی انسانی انجام شود و ۴۵۹ نقطه قابل کنترل را عملیاتی کردیم تا هوشمند سازی شود.

 

سهرابی بیدار بیان کرد: در راستای کنترل پذیری در بخش صنعت، حدود ۹۶ درصد مراکز، در بخش کشاورزی 100درصد و در بخش اداری حدود 85 درصد قابلیت کنترل وجود دارد.

 

*ارائه 70 درصد خدمات به صورت غیر حضوری

 

وی با بیان اینکه حدود 70 درصد خدمات ما به صورت غیر حضوری ارائه می‌شود، گفت: ساختار شبکه‌های ما دارای استحکام خیلی است که در مواجهه با عواملی مثل برف و باران مورد آسیب قرار نمی‌گیرد.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار