مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد
جابجایی ۵۰۳۰ اصله پایه در معابر روستایی / توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان همدان
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان از اصلاح شبکه توزیع ۶۲۲ روستا و تعویض و جابجایی ۵ هزار و ۳۰ اصله پایه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در نشست با حاجیبابایی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند که در سالن جلسات شرکت توزیع نیروی برق استان همدان برگزار شد، ضمن تبریک ایام ولادت حضرت علی(ع) اظهار کرد: در حال حاضر استان همدان حدود 843 هزار مشترک برق دارد که از این تعداد 670 هزار مشترک خانگی در حوزه شهرستان همدان، فامنین و قهاوند هستند.
وی با اشاره به میزان مصرف انرژی در 9 ماهه امسال افزود: در این مدت ما 3 هزار و 163 میلیون کیلووات ساعت فروش انرژی داشتیم که از این میزان 32 درصد مصرف در بخش خانگی، 36 درصد در بخش کشاورزی، 8 درصد در بخش سایر مصارف و 13.7 درصد در بخش صنعتی است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه پیک مصرف ما در تابستان امسال با احتساب مشترکین برق باختر، یک هزار و 207 مگاوات بوده است، گفت: این رقم در فصل زمستان به 849 مگاوات رسیده است.
وی ادامه داد: در راستای پیشبرد اهداف و مأموریت اصلی شرکت در تأمین برق پایدار و مطمئن، چهار محور راهبردی از جمله هوشمندسازی، افزایش و ارتقاء بهرهوری، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و مشتریمداری، ارتباط مستمر و دوسویه با مشتریان تعریف کردهایم که در 3 سال گذشته تمام اقدامات با درنظر گرفتن این محورها انجام شده است.
سهرابیبیدار با بیان اینکه در محور هوشمندسازی شبکه از سال 1401 با 25 نقطه قابل کنترل شروع کردیم، گفت: با تجهیز و کنترلپذیری و اتوماسیون شبکههای توزیع این رقم اکنون به 459 نقطه رسیده است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 96 درصد مشترکین صنعتی، 100 درصد مشترکین کشاورزی و 85 درصد مشترکین اداری ما کنترلپذیر هستند و قابلیت قطع و وصل آنها از مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) وجود دارد، افزود: 100 درصد مشترکین کشاورزی و صنعتی و 90 درصد مشترکین اداری نیز رویتپذیر بوده و قابلیت قرائت از راه دور را دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: اطلاعات کل شبکه استان برداشت و در سامانه GIS وارد شده که این مهم پایه هوشمندسازی شبکه است؛ همچنین تمام اکیپهای عملیاتی ما با اجرای طرح هما 2 به سمت هوشمندسازی میروند.
وی با اشاره به اقدامات اجرایی در محور افزایش قابلیت اطمینان شبکه گفت: در این زمینه نیز اصلاح شبکه توزیع 622 روستا شامل تعویض و جابجایی 5 هزار و 30 اصله پایه و توسعه 255 کیلومتر شبکه فشار ضعیف روستایی انجام شده است.
سهرابی بیدار با بیان اینکه در محور افزایش و ارتقاء بهرهوری نیز اقدامات خوبی انجام شده است که از آن جمله میتوان به استقرار سیستمهای بهرهوری مالی، تست و بازرسی 260 هزار انشعاب مشترکین وغیره اشاره کرد، گفت: مشتریمداری، ارتباط مستمر و دوسویه با مشتریان نیز محور چهارم است که در این زمینه نصب و تعویض 22 هزار و 106 دستگاه چراغ LED شهری و روستایی، ارائه خدمات غیرحضوری وغیره انجام شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت نیروگاههای خورشیدی در استان گفت: 7 نیروگاه خورشیدی با قدرت 49 مگاوات در استان فعال است و ۱۰۰ نقطه نیز برای احداث نیروگاههای ۳مگاواتی در استان شناسایی کردهایم که در حال پیگیری است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اهم اقدامات مدیریت انرژی و صرفهجویی برق گفت: در این راستا مدیریت بار فیدرهای تغذیهکننده، مشترکین کنترلپذیر، تعدیل روشنایی معابر، مکاتبه و جلسه با دستگاهها و نهادها، فرهنگسازی و آگاهسازی مشترکین از راههای مختلف، بازدید مستمر از ادارات و قطع برق مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری در صورت عدم توجه به اخطار کاهش مصرف انجام شده است.
* فرهنگ درست و بهینه مصرف کردن انرژی باید در جامعه نهادینه شود
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه ضمن تقدیر از خدمات و اقدامات شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار کرد: فرهنگ درست و بهینه مصرف کردن انرژی از موضوعات مهمی است که باید در جامعه نهادینه شود تا با مشکلات دیگری روبرو نشویم.
حمیدرضا حاجیبابایی با تأکید بر ایجاد همبستگی و وحدت افزود: باید با تمام قدرت برای بهبود وضعیت استان کار و تلاش کنیم چراکه همدان پایتخت تاریخ و تمدن است و مردم آن لایق بهترینها هستند.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت جوانان نخبه استان گفت: باید نخبگان استانی شناسایی و در پستهای تخصصی بکارگیری شوند تا رشد و پیشرفت تخصصی و همه جانبه استان را شاهد باشیم.