کسري ۱۲ هزار ميلياردي دخل و خرج دولت

گزارش بانک مرکزي از وضع مالي سه ماهه سوم 92؛
هزينههاي دولت در سه ماهه سوم سال 92 حدود 12 هزار ميليارد تومان بيشتر از درآمدهاي آن بود.
بنابر گزارش بانک مرکزي از شاخصهاي اقتصادي در سه ماهه سوم سال 92 دولت در اين دوره نزديک به 16 هزار و 443 ميليارد تومان درآمد به دشت آورده که مقابل اين رقم حدود 28 هزار و480 ميليارد تومان هزينه پرداخت کرده است.
اما در اين بازه زماني منابع بدست آمده از واگذاري داراييهاي سرمايهاي که عمده آن را نفت و ميعانات گازي تشکيل ميدهند به حدود 12 هزار و 692 ميليارد تومان رسيده اس.
در عين حال در طرف مصارف داراييهاي سرمايهاي يعني تملک داراييهاي سرمايهاي 5382 ميليارد تومان هزينه قرار دارد.
اما کسري تراز عملياتي و سرمايهاي بودجه دولت در سه ماهه سوم به 4974 ميليارد تومان ميرسد. معاون سيف به مهر اعلام کرد:
هشدار دوباره بانک مرکزي به موسسات اعتباري غيرمجاز/ اجازه فعاليت در سايه بينظمي را نميدهيم
معاون نظارتي بانک مرکزي از برنامههاي اين بانک براي ساماندهي بازار غيرمتشکله پولي خبرداد و با تاکيد بر اينکه امسال اجازه نميدهيم موسسات اعتباري غيرمجاز در سايه بينظمي به ادامه فعاليت بپزدازند، نسبت به سوء استفاده موسسات شبه بانک يا تعاونيهاي اعتبار از اسامي ائمه براي جذب سپرده هشدار داد.
حميد تهرانفر در گفتگو با مهر در مورد سوء استفاده موسسات مالي غيرمجاز از اسامي ائمه براي جذب سپرده گفت: امسال براي ادامه ساماندهي بازار غيرمتشکله پولي و موسسات اعتباري، بانک مرکزي برنامه هاي بسياري را در دستور کار دارد.
معاون نظارتي بانک مرکزي با تاکيد بر اينکه امسال به هيچ وجه اجازه فعاليت موسسات غيرمجاز اعتباري را نخواهيم داد، تصريح کرد: اجازه نمي دهيم که اين موسسات در سايه بي نظمي به ادامه فعاليت بپزدازند و در اين راستا برنامه هاي متعدد خود را اجرايي خواهيم کرد.
وي اضافه کرد: استفاده از اسامي ائمه داراي نکاتي است، به طوريکه در مورد استفاده برخي صندوق هاي قرض الحسنه کوچک و صندوق هايي که در کنار مساجد به فعاليت مي پزدازند و نام مسجد مورد نظر را انتخاب کرده اند، در مورد آنها تامل بيشتري خواهيم داشت.
اين مقام مسئول در بانک مرکزي نسبت به سوء استفاده موسسات شبه بانک يا تعاوني هاي اعتبار از اسامي ائمه براي جذب سپرده هشدار داد و افزود: اگر اين موسسات و تعاوني هاي اعتبار مي خواهند در بازار مجاز پولي فعالت داشته باشند لازم است که از اسامي مناسبي استفاده نمايند.
تهرانفر در بخش ديگري از صحبت هاي خود اظهارداشت: تمام موسسات مالي و اعتباري ادغام شده، تابلوي و اسامي قبلي خود را برداشته اند، در عين حال اسامي آنها از روي ليست اسامي موسسات اعتباري وتعاوني هاي اعتباري مجاز که در سايت بانک مرکزي قرار دارد، حذف شده است.
معاون نظارتي بانک مرکزي از تعيين تکليف وضعيت موسساتي که ادغام خواهند شد به زودي خبرداد و عنوان کرد: وضعيت نظارت بر آنها هم شفاف سازي مي شود و تحت نظارت قرار مي گيرند، از سوي ديگر اين موسسات نيز بايد در جهت انطباق شرايط خود با مقررات و قوانين بانک مرکزي اقدام کنند.