آماده‌باش ماشین‌آلات شهرداری منطقه یک و حضور نیروهای عملیاتی در نقاط آسیب‌دیده

شناسه خبر: 185707
آماده‌باش ماشین‌آلات شهرداری منطقه یک و حضور نیروهای عملیاتی در نقاط آسیب‌دیده

 

 

شهرداری منطقه یک با ماشین‌آلات سبک و سنگین و حضور نیروهای عملیاتی، جهت پاکسازی معابر و تسهیل عملیات جست‌وجوی هلال‌احمر در نقاط آسیب‌دیده، در آماده‌باش کامل هستند.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک گفت: از ابتدای وقوع جنگ تاکنون ساختمان های منطقه چندین بار مورد هجوم و تجاوز دشمن صهیونی آمریکایی قرار گرفته است .

 

حق‌بین با تاکید بر حضور همه‌جانبه نیروهای شهرداری در کنار سایر دستگاههای امدادرسان خاطرنشان کرد: نیروهای تلاشگر شهرداری منطقه یک از همان لحظات نخست، همپای گروه‌های آتشنشان، هلال‌احمر و ستاد بحران در صحنه حاضر بوده‌اند و در تمامی نقاط آسیب‌دیده مستقر شده‌اند تا فرآیند امدادرسانی با سرعت بیشتری انجام شود.

 

وی در تشریح لجستیک و توان عملیاتی منطقه افزود: در حال حاضر همه ماشین‌آلات مختلف شامل جرثقیل‌های بزرگ و کوچک، کامیونت، بابکت و سایر تجهیزات در اختیار نواحی قرار دارد و به محض آسیب دیدن هر نقطه، کارگران و نیروهای عملیاتی ناحیه با تجهیزات کامل در محل حاضر شده و در اولین ساعات با پاکسازی و آواربرداری محوطه، شرایط را برای جست‌وجوی دقیق هلال‌احمر و گروه‌های جهادی فراهم می‌کنند.

ارسال نظر