شهردار منطقه یک در جمع تشکل‌های مردمی: تحول در بافت‌های فرسوده منطقه یک با ۷ طرح موضوعی و موضعی

‍هفت طرح موضوعی و موضعی منطقه یک، در کارگروه‌های شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ شهرداری تهران در حال بررسی و تصویب است که با ابلاغ آن  بافت‌های فرسوده منطقه متحول می شود.

شناسه خبر: 183939
شهردار منطقه یک در جمع تشکل‌های مردمی: 
تحول در بافت‌های فرسوده منطقه یک با ۷ طرح موضوعی و موضعی

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک هادی حق‌بین شهردار منطقه یک در نشست هم‌اندیشی با تشکل‌های مردمی که با حضور سید احمد علوی سرپرست ستاد توان افزایی و حمایت از فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و عضو شورای شهر  برگزار شد گفت: محلات اوین، حکمت، تجریش و... در طرح موضوعی و موضعی قرار دارند که به زودی وارد فاز اجرایی می‌شوند و از ظرفیت سازمان نوسازی نیز بهره خواهیم گرفت تا زیرساخت‌های زندگی در این محلات ارتقا یابد و تامین شود. 

 

وی وجود تشکل‌های مردمی، گروه‌های جهادی، خیرین و هیئت امنا را حلقه ارتباطی بین شهرداری، مدیریت شهری و شهروندان دانست و از حاضرین خواست همانطور که دغدغه‌های شهروندان را به شهرداری اطلاع می‌دهند نیاز است که اقدامات اجرایی شهرداری را نیز به اطلاع شهروندان برسانند و حمایت آنها را در پروژه های اجرایی جلب نمایند.

 

حق بین با اشاره به اقدامات گسترده در همه محلات منطقه یک خاطرنشان کرد: شناسایی گره‌های ترافیکی، اصلاح هندسی معابر، نهر و جدول سازی، مرمت پیاده‌روها، آسفالت معابر و... همگی در حال انجام است و منطقه در سال جاری تاکنون ۱۲ هزار تن آسفالت بیشتر از سال گذشته توزیع کرده است و کار ادامه دارد. 

 

او در جواب دغدغه‌های مطرح شده توسط تشکل های حاضر در جلسه به مکان یابی برای استقرار کار فودهای مجوزدار،  بهسازی میدان تجریش به عنوان نمادی ماندگار با حفظ درختان قدیمی و کاشت ۵ اصله درخت چنار جدید در آن، ترمیم پیاده‌رو خیابان ولیعصر (عج) و عقب نشینی سواره رو به نفع نهر و درختان، آغاز دور جدید ساماندهی دستفروشان و... اشاره کرد.

 

علوی نیز از هیئت امنا خواست با مشارکت سمن‌ها، خیرین، نهادهای مردمی و...، محله را با کیفیت بهتر و هزینه کمتر مدیریت کنند چرا که ساکنان یک محله با تعلق خاطری که به آن دارند بهترین تصمیم و عملکرد را برای حفظ هویت محله خود خواهند داشت. 

 

وی شمیران را مانند شهر ری دو منطقه با اصالت، قدیمی و با ظرفیت بالای تاریخی و وجود نخبگانی دانست که می‌توان با بهره‌گیری از آنها هویت محلات را حفظ کرد و اجازه نداد که جاذبه‌های تاریخی آن با ساخت و سازهایی که می‌شود به فراموشی سپرده شود.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار