رشد ۲۴ درصدی بهره‌مندی مددجویان اصفهانی از اردوهای فرهنگی و زیارتی

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان اصفهان، گفت: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۰ هزار و ۶۶۵ نفر از مددجویان این نهاد از خدمات و برنامه‌های اردویی بهره‌مند شده‌اند؛ این تعداد نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است.

شناسه خبر: 186577
رشد ۲۴ درصدی بهره‌مندی مددجویان اصفهانی از اردوهای فرهنگی و زیارتی

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان اصفهان، گفت: در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۰ هزار و ۶۶۵ نفر از مددجویان این نهاد از خدمات و برنامه‌های اردویی بهره‌مند شده‌اند؛ این تعداد نسبت به سال گذشته ۲۴ درصد افزایش داشته است. 

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد، محمدرضا مومی اردستانی معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، با بیان اینکه این اردوها با اولویت مناطق محروم و با هدف غنی‌سازی اوقات فراغت، تقویت آموزه‌های فرهنگی و اجتماعی و ارتقای توانمندی‌های تربیتی و معنوی مددجویان برگزار شده، اظهار داشت: اردوهای شوق زیارت به‌صورت هدفمند و با رویکرد آموزشی، مهارتی و تربیتی، اردوهای سراسری، اطلاع‌رسانی و کمک‌هزینه زائران پیاده‌روی اربعین و همچنین اجرای طرح یاس در قالب اردوهای زیارتی و آموزشی از جمله برنامه‌های محوری سال ۱۴۰۴ بوده است. 

وی با اشاره به تنوع برنامه‌های اجراشده، ادامه داد: در این برنامه‌ها از ظرفیت مشاوران، رواق دارالهدایه در حرم مطهر امام رضا(ع) و ظرفیت هلال‌احمر و سایر سازمان‌ها برای ارتقای کیفیت اجرا استفاده شد. بخش مهمی از رویکرد اردوها نیز بر تقویت بنیه معنوی و اعتقادی شرکت‌کنندگان و فرهنگ‌سازی کار و تلاش، به‌ویژه در میان جوانان مددجو متمرکز بوده است. 

مومی اردستانی همچنین از اعزام ۵۵۰ مددجوی زائر اولی به عتبات عالیات در سال گذشته خبر داد و افزود: این اعزام‌ها با همکاری مؤسسات خیریه، به‌ویژه موکب ام‌البنین(ع) و مراکز نیکوکاری و بر اساس تفاهم‌نامه‌های مشترک انجام شده است. بخشی از هزینه سفر این زائران طبق تفاهم‌نامه، به ازای هر نفر یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان بود که ۴۰ درصد آن را کمیته امداد و باقی‌مانده را موکب تامین کرده است. 

معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان اصفهان، با اشاره به برنامه های زیارتی گفت: زائران در این سفر معنوی از حرم‌های مطهر در نجف، سامرا، کاظمین و کربلا بازدید کردند و برنامه‌هایی همچون زیارت قبور وادی‌السلام، بازدید از منزل امام خمینی(ره) در نجف، آموزش احکام و مشاوره دینی نیز برای آنان پیش‌بینی شده بود. 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار