صنعت طلا، گنج کشف نشده ای در حوزه اشتغال است
رئیس اتاق کرمان معتقد است: صنعت طلا در اقتصاد ایران مغفول مانده؛ درحالی که با استفاده از ظرفیت های این صنعت می توان اشتغال زایی قابل توجهی انجام داد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان گفت: مصرف طلا به عنوان یک صنعت ظریف رو به افزایش است و اگر هزینه 2 تا 3 هزار میلیارد تومانی دستمزد ساخت طلا به کرمان منتقل شود، حدود 5 تا 6 هزار شغل ایجاد خواهد شد.
سیدمهدی طبیب زاده، در نشست اعضای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان کرمان افزود: این صنعت مغفول مانده و سهم آن در GDP استان مشخص نیست که باید بیشتر به آن پرداخت.
وی با اشاره به اینکه صنعت طلا چندمنظوره، لوکس، ارزش آفرین و تقویت کننده فرهنگ است، ادامه داد: ازآنجایی که تأکید اتاق کرمان بر صادرات کالاهای متنوع است، طلا می تواند در این زمینه ارزش آفرینی و ارزآوری بیشتری داشته باشد.
طبیب زاده خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه اکثر فعالیت های اقتصادی کرمان در حوزه های معدنی، صنعتی و کشاورزی است، بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی در حوزه بانوان از اشتغال باز مانده اند و این صنعت می تواند به افزایش اشتغال آن ها کمک کند.
رئیس اتاق کرمان، تصریح کرد: انجام فعالیت های دانش بنیان در این حوزه، پرداختن به مسائل فرهنگی و میراث استان در این صنعت ازجمله موارد ارزشمندی است که در کرمان باید بیشتر به آن پرداخته شود.
وی بیان کرد: اتاق کرمان در تهیه نقشه راه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی، شناخت وضعیت فعلی، رفع موانع، آموزش و ... حمایت های خود را از فعالان انجام خواهد داد.
در ادامه رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان کرمان گفت: جوانان و فعالان این حوزه خلاقیت و توانمندی های بسیاری دارند که امیدواریم اتاق کرمان از آنها در زمینه صادرات و شرکت در نمایشگاه های خارجی حمایت کند.
احمد منصوری نژاد افزود: نمایشگاه جواهرات استانبول در مهرماه سال جاری با حضور فعالان 50 کشور مصرف کننده طلا در جهان شامل قطر، امارات، عربستان، کویت و بحرین برگزار می شود که 90 درصد طلای مصرفی این کشورها را فعالان ترکیه می سازند.
وی ابراز امیدواری کرد: اتاق کرمان برای شرکت در این نمایشگاه حمایت های لازم را از انجمن انجام دهد.