
گروه توليد: رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي گفت: بالاترين ميزان بودجه در ميان بخشهاي مختلف بايد به بخش کشاورزي اختصاص يابد
، کشاورزي محور اصلي و مبناي حرکت به سوي توسعه اقتصادي در کشور ماست.
عباس رجايي در سومين همايش ملي آخرين دستاوردهاي علمي و پژوهشي زعفران، بيان کرد: صداي بخش کارورزي هيچگاه به گوش مسئولان نميرسد و ظلم بزرگي بر آن وارد است، در حالي که اين بخش بستر اصلي توسعه اقتصادي و تحقق اقتصاد مقاومتي است و بخش عمده صادرات را شامل ميشود.
وي افزود: سرمايه ثابت بخش کشاورزي با حسابي ساده، 100 هزار تريليارد تومان است و معيشت 60 درصد از جمعيت کشور با کشاورزي است اما متاسفانه در هنگام بودجهريزي در کشور اين بخش ضعيف ديده ميشود به گونهاي که کمتر از هشت درصد بودجه عمراني سه استان خراسان، به بخش کشاورزي اختصاص مي يابد.
رجايي با بيان اينکه تاسف بار است که وقت و بودجه کافي براي امنيت غذايي کشور نميگذاريم، افزود: يک ريال سرمايهگذاري در اين بخش حداقل سه ريال بازگشت دارد.
وي خاطرنشان کرد: براي توسعه کشاورزي در کشور، مدلهاي مشخصي تعريف و تدوين کردهايم که اگر به طور صحيح عملياتي شود ميتوانيم کشور را بدون اتکا به نفت مديريت کنيم و اين در حالي است که عدهاي در کشور کشاورزي هراسي به راه انداختهاند و به دنبال اين هستند که سوء مديريتها و کمکاريها را به گردن اين بخش بياندازند.
رئيس کميسيون کشاورزي، آب و منابع طبيعي مجلس شوراي اسلامي گفت: در سال گذشته 36 هزار ميليارد تومان نهاده و کالاي اساسي وارد کشور شد و بودجه بخش کشاورزي تنها 2000 ميليارد تومان بود و اين نشان دهنده عدم تناسب مطلوب در اين زمينه است.
وي تاکيد کرد: اگر در هرسال بودجه بيشتري براي کشاورزي در نظر گرفته ميشد، به جاي تامين نيازها و اشتغالزايي براي ديگر کشورها، کشاورزي خودمان را نجات مي داديم.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه