

دکتر عارف :
انصراف من روش و منش تفکر اصلاح طلبی بود
جمعی از فعالان رسانهای مطبوعات، خبرگزاریها و سایتهای خبری به مناسبت روز خبرنگار با محمدرضا عارف عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی دیدار کردند.
به گزارش ایلنا، در این دیدار صمیمانه که بیش از دو ساعت به طول انجامید اصحاب رسانه ضمن بیان دیدگاه و نکته نظرات خود سوالاتی در خصوص مهمترین مسائل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی روز کشور مطرح کردند.
محمدرضا عارف پس از شنیدن دغدغههای فعالان رسانهای با تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اصحاب رسانه به وِیژه شهید صارمی گفت: من به یاد ندارم که نشست و دیداری با جوانان یا خبرنگاران داشته باشم و مدتها نشاط و انرژی برای من حاصل نشده باشد.
شب انصراف آرامترین شب زندگیام بود
وی با بیان اینکه قصد دارد تا زمانی ماجراهای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ را مورد بازگویی قرار دهد، خاطرنشان کرد: شرایط در هنگام انتخابات سال ۹۲، بسیار خطیر و مهم بود. صادقانه میگویم هنگامی که یک نفر کاندیدای انتخابات میشود و به تبلیغات میپردازد اگر بخواهد انصراف بدهد، عموما هوادارنش مانع از اقدام وی میشوند و از او میخواهند که در صحنه باقی بماند.
عارف ادامه داد: تصمیمی که در انتخابات سال ۹۲ گرفته شد میتوانست درگیریهایی را در کشور ایجاد کند. از طرف دیگر عدم اتخاذ این تصمیم میتوانست تبعاتی را برای جریان اصلاحطلب و کشور ایجادکند.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با اشاره به شبی که تصمیم انصراف در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ گرفته شد، اظهارکرد: خدا را شاهد میگیرم که آن اقدام، تصمیم بسیار مهم و در عین حال آسانی برای من بود و بعد از اعلام تصمیم آرامترین شب زندگیام بود. زیرا احساس میکردم وظیفهای داشتم تا روندی که از سال ۸۶ ،۸۷ در آن قرار گرفته بودیم و دیگران طراحی کرده بودند تا اصلاحطلبان را از صحنه نظام خارج کنند از بین ببرم و همه تلاشهای آنها را خنثی کنیم.
اصلاحطلبان در پیروزی احمدینژاد در سال ۸۴ سهیم بودند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اصلاحطلبان در پیروزی احمدینژاد در سال ۸۴ سهیم بودند، گفت: فکر میکنم برخی عافیتطلبیها، مصلحتاندیشیها و کوتاهیها در پدید آمدن شرایطی که به وجود آمد، موثر بود. شاید برخیها این سخن را قبول نداشته باشند. ولی اصلاحطلبان در به وجود آمدن آن شرایط سهیم بودند.
وی با یادآوری شرایط اصلاحطلبان در سالهای ۸۹ و ۹۰ عنوان کرد: آیا اصلاحطلبان میخواستند در همان شرایط یاس و ناامیدی باقی بمانند؟ خروج از این مسئله بسیار سخت بود و اگر عافیتطلبی صورت میگرفت دیگر من آن همه سختی و دشواری را تحمل نمیکردم. میتوانستم به عنوان یک معلمی که در دانشگاه جایگاهی دارد باقی بمانم و کارم را ادامه بدهم اما چرا باید وارد میشدم و این روند را بر هم میزدم.
عارف در ادامه با بیان اینکه در انتخابات ۹۲ علیرغم برخی بیمهریها با کمک جوانان وارد میدان انتخابات شدم، خاطرنشان کرد: آنچه که در انتخابات ۹۲ صورت گرفت و موجب پیروزی دکتر روحانی شد همگرایی و همدلی اصلاحطلبان و عدم تکرار تجریه تلخ انتخابات سال ۸۴ بود و اقدامی هم که از سوی من صورت گرفت روش و منش تفکر اصلاحطلبی بود.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه