

رييس انجمن واردکنندگان فرآوردههاي آرايشي، بهداشتي و عطريات گفت: 70 درصد از محصولات آرايشي و بهداشتي به شکل قاچاق وارد کشور ميشوند که اغلب کالاهاي بيکيفيت چيني هستند.
محمدرضا بوترابي در گفتوگو با خبرنگار ايسنا، با بيان اينکه بيشترين سهم قاچاق در حوزه لوازم آرايشي است، اظهار کرد: لوازم بهداشتي مثل شامپو، صابون و ... سود زيادي ندارند و براي قاچاقچي مقرون به صرفه نيست که به سراغ اين اقلام برود.
وي درباره کيفيت کالاهاي وارد شده به کشور اظهار کرد: کالاهايي که به شکل رسمي وارد ميشوند به طور سختگيرانه مورد بررسي قرار ميگيرند اما با توجه به اينکه 70 درصد از محصولات آرايشي و بهداشتي به شکل قاچاق وارد کشور ميشوند کيفيتشان بررسي نشده و اغلب بيکيفيت هستند.
رييس انجمن واردکنندگان فرآوردههاي آرايشي، بهداشتي و عطريات افزود: به طور کلي اکثر افرادي که اقدام به قاچاق لوازم آرايشي و بهداشتي ميکنند ابتدا براي دريافت مجوز مراجعه کردهاند اما به دليل نداشتن کيفيت مناسب کالا نتوانستهاند مجوز بگيرند.
بوترابي با بيان اينکه يکي ديگر از عوامل روي آوردن به قاچاق، فرار از تعرفههاي واردات است، گفت: البته تعرفه نقش خيلي مهمي در قاچاق ندارد اما در حال حاضر تعرفه واردات اين کالاها حدود 26 درصد است.
وي همچنين درباره راههاي ورود لوازم آرايشي و بهداشتي به صورت قاچاق به کشور اظهار کرد: اغلب اين لوازم از طريق امارات به کشور وارد ميشدند و اخيرا نيز افراد سودجو راه جديدي پيدا کرده و کالاها را از اربيل عراق وارد ايران ميکنند.
رييس انجمن واردکنندگان فرآوردههاي آرايشي، بهداشتي و عطريات با بيان اينکه در کشور ما واردکنندههاي رسمي را تحت فشار زيادي هستند، گفت: سازمان امور مالياتي فقط باکساني که در صحنه حضور دارند و به شکل قانوني فعاليت ميکنند سرو کار دارد و وزارت بهداشت و گمرک نيز به همين شکل رفتار ميکنند، چرا که کساني که غيرقانوني کار ميکنند در دسترس نيستند و کسي کاري به کارشان ندارد.
به گفته بوترابي اگر کسي بخواهد با کمپانيهاي معتبر و بزرگ دنيا کار کند نميتواند با اين شرايط فعاليت کند، چرا که بر اساس يک نامه حقوقي از سوي کمپاني مذکور واردکننده حق هيچگونه کماظهاري يا دادن رشوه را ندارد.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه