
گروه امورزیربنایی
Infrastructures@jahaneghtesad.com
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با اشاره به خودکفایی ایران در تولید یک کالای پرمصرف در صنایع نفت و گاز، جزئیات همکاری گازی با شرکتهای گازپروم روسیه و ترکمن گاز ترکمنستان را تشریح کرد.
ناصر درویشی با اشاره به خودکفایی ایران در طراحی و ساخت انواع عایقهای گرم و سرد ضد خوردگی در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، انتقال آب، نیروگاهی و انرژی هسته ای، گفت: برای نخستین بار با دانش فنی و طراحی تمام ایرانی این محصول پرکاربرد در داخل کشور عرضه می شود.
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران با اعلام اینکه هفته آینده خط تولید محصول استراتژیک «قلافهای حرارتی انقباضی» مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و انرژی به صورت رسمی در مدار بهره برداری قرار میگیرد، تصریح کرد: بر این اساس برای نخستین بار امکان تولید یک محصول بسیار پیشرفته و به اصطلاح "های تک" در کشور فراهم شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه این محصول جدید حتی در صنایع و انرژی هسته ای هم دارای کاربرد است، بیان کرد: با تولید این محصول جدید پلیمری مهندسی شده پیش بینی می شود که از خروج سالانه بیش از ۵۰میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری شود و یک خودکفایی ارزی برای اقتصاد کشور به ارمغان می آورد.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران، نخستین کشور اسلامی منطقه خاورمیانه بوده که به دانش فنی تولید این محصول دست یافته است سالانه بیش از ۱۰۰میلیون دلار از این محصول استراتژیک به کشورهای مختلف همسایه و منطقه خاورمیانه صادر شود.
درویشی با بیان اینکه نکته و ویژگی بارز راه اندازی این خط جدید تولید و عرضه این محصول جدید آن است که طراحی و تدوین دانش فنی تولید این محصول با ابتکار و خلاقیت دانشمندان جوان ایرانی انجام گرفته است، تاکید کرد: در کنار تولید این محصول، ایران به دانش کاملا بومی طراحی و ساخت خطوط تولید این محصول هم دست یافته است.
عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با یادآوری اینکه با تولید این محصول ایران از واردات محصولات مشابه آمریکایی و کانادایی خودکفا شده است، تبیین کرد: در تهیه و تامین مواد اولیه و خام این محصول هم به صورت حداکثری از توان و ظرفیتهای داخلی استفاده شده است.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه