رونمایی فولاد غدیر نی ریز از سامانه ی « آقای پولاد»

مدیرعامل فولاد غدیر نی ریز در نشست خبری آیین رونمایی از سامانه ارتباطی این شرکت گفت: با ایجاد سامانه ی « آقای پولاد» به دنبال ارتباط موثر و انتقال اخبار به رسانه ها و سایت های خبری هستیم.

شناسه خبر: 189266
رونمایی فولاد غدیر نی ریز از سامانه ی « آقای پولاد»

محمد جواد احمدی، افزود: حوزه روابط عمومی با هدف ارتباط خبرنگاران به دنبال فرهنگ سازی مدرن در بخش فولاد کشور است و با ایجاد یک سامانه یکپارچه مدیریت ارتباطات، به دنبال انتقال سریع اخبار و تحولات شرکت فولاد غدیر نی ریز هستیم.

او از به روز رسانی سایت فولاد غدیر نی ریز خبر داد و اظهار داشت: تمام مخاطبان می توانند آخرین اخبار و تحولات بازار را از این سایت پیگیری کنند.

مدیرعامل فولاد غدیر نی ریز بیان کرد که این مجموعه در یک سال اخیر با حمایت منابع انسانی تولید محصولات و صادرات را افزایش داده است.

احمدی اظهار کرد: در سال گذشته با توجه به شرایط جنگی رکوردهای متعددی در بخش فولاد و آهن اسفنجی ثبت کردیم.

نی-ریز2

نی-ریز-3

نی-ریز4

 

ارسال نظر