مدیر اجرایی همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی اعلام کرد:
کمبود متخصص و بی توجهی مسوولین مشکل اساسی درحوزه گوهر سنگ ها
کیوان خانزاده مدیر اجرایی دومین همایش همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات کمبود متخصص در شهر مشهد است و رفع این مشکل نیازمند کمک مقامات شهری است و قطعا در حوزه علمی در بعد سیاست گذاری باید کمک کنند و امروز هیچ کدام از مقامات شهری مشهد حضور نیافتند و بزرگترین مشکلات این است که این حوزه جدی گرفته نشده است و باید هم افزایی ایجاد شود .
به گزارش " جهان اقتصاد" در دومین همایش ملی گوهرشناسی و کانیهای صنعتی کیوان خانزاده مدیر اجرایی همایش اظهار داشت: امروز اساتیدی که امروز در این مراشم شرکت کرده اند قصدشان بالابردن بار علمی این همایش بوده اما متاسفانه مقامات شهری و داخل دانشگاه هیچ یک حمایتس نداشتند و بخش خصوصی می تواند حمایت کند اما این بخش در حوزه مسوولیت اجتماعی بودجه ای را تعریف کرده و مجبور است اقتصادی فکر کند .
وی افزود: بزرگترین مشکل ما در حوزه صادرات است و تنها راه برای نجات این حوزه صادرات فیروزه است و به جز این سنگ هیچ گوهر سنگی برای معرفی خود در دنیا به عنوان بهترین نداریم بر این اساس در حال حاضر تفاهم نامه ای با هلدینکی که 63 کشور دنیا در آن فعالیت دارند و بیش از 124 دفتر در حال انعقاد است .
به گفته خانزاده ، در داخل شهرداری نیز به تفاهم رسیده ایم که خانه های محله را در اختیار ما قرار دهند و بازار عراق نیز می تواند به عنوان بازار نیمه قیمتی برای ما در نظر گرفته شود .
وی افزود: شهر مشهد که قصد داریم طرح ملی اشتغالزایی را در ان رونمایی کنیم نیاز دارد که حمایت شود و حمایت در قالب همبستگی و همدلی می تواند ایجاد شود تا شورای شهر در استان ملزم شود که در این کار شرکت کنند.
به گفته وی در شهر جهانی گوهر سنگ دومین دوره همایش ملی برگزار شده و از استان هیچ مقامی حضور ندارد که بسیار مایه تاسف است.
خانزاده ادامه داد: در داخل تربت نمایشگاه 1 روزه برگزار شد و از فرماندار تا همه مسوولان، از ابتدای مراسم افتتاحیه تا انتها حضور داشتند و به نظر می رسد شهر جهانی گوهر سنگ، مشهد مقدس باید همه پای کار بیایند چراکه در طرح اشتغالزایی قرار است دو میلیون نفر اشتغالزایی در سطح کشور صورت بگیرد و باید دست به دست هم داد تا بتوان کار بزرگی انجام داد.
به گفته وی ، در این طرح 95 درصد تولیدات داخل برای صادرات در نظر گرفته شده و تنها 5 درصد قددرت خرید داخل پیش بینی شده است و تنها راه این است که همه پای کار بیایند و از طریق فیروزه نیشابور خود را در دنیا ثابت کنیم و نباید ترکیه فیرزوه ایران را که بالغ بربیش از 7 هزار سال قدمت دارد را به نام خود ثبت کند .
وی افزود: بنابراین باید توقعات فردی باید کنار گذاشته شود و در منافع ملی است که هرکدام از افراد منتفع می شوند و همگی مسوولیت اجتماعی داریم و تنها شعار دادن کافی نیست و باید عملکرد باید قوی باشد