معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان خبر داد

آموزش های سالمندی موفق در فرهنگسراهای منتخب مناطق ۱۵ گانه

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان از برگزاری مجموعه آموزش های سالمندی موفق در فرهنگسراهای منتخب مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان خبر داد

شناسه خبر: 6978
آموزش های سالمندی موفق در فرهنگسراهای منتخب مناطق 15 گانه

روح اله فرشاد فر با بیان ضرورت ورود جدی به حوزه آموزش های سالمندی موفق گفت: در حال حاضر 12 درصد جمعیت استان اصفهان سالمند شده اند و با این شیب تند سالمندی در اصفهان می بایست به مباحث آموزشی در سطح محلات مناطق 15 گانه شهرداری ورود جدی داشته باشیم.

وی افزود: از نظر درصد جمعیت سالمندی، استان اصفهان بعد از گیلان، مازندران و تهران قرار گرفته است و از حیث تعداد پس از استان تهران و خراسان رضوی در رتبه سوم جمعیت سالمندی در کشور قرار داریم.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان گفت: وقتی درصد سالمندی از 15 درصد به بالا می رود آن شهر به سمت سالمندی رفته و درحال حاضر استان اصفهان با نرخ 12.5 درصد مواجه است که به نسبت نرخ کشوری از رشد بیشتری برخوردار است.

فرشادفر با اشاره به وضعیت سالمندی در مناطق 15 گانه شهرداری اصفهان افزود: هم اکنون مناطق 1، 3 و 6 از بالاترین جمعیت سالمندی نسبت به مناطق دیگر برخوردار هستند و منطقه 14 جزء مناطق جوان محسوب میشود.

وی بیان داشت: از ابتدای سال 1402 با برنامه ریزی های صورت گرفته در مرکز تخصصی سالمند و دبیرخانه شهر دوستدار سالمند 10 عنوان برنامه در زمینه آموزش سالمندی موفق و بهینه سازی اوقات فراغت در فرهنگسراهای محلات مناطق 15 گانه در حال اجرا می باشد.

فرشادفر با اشاره به عناوین برنامه ها افزود: اجرای برنامه های سالمندی موفق در راستای فرهنگ سازی و حساس سازی جامعه مخاطبین که افراد میانسال و سالمند (بالای 65 سال) هستند برنامه ریزی شده و سعی شده برنامه ها بر مبنای هماهنگی کامل با روحیات و شرایط شهروندان ارشد در مناطق مختلف طرح ریزی شود.

وی گفت: هم اکنون برنامه پله پله تا حال خوب در 21 فرهنگسرای منتخب با تأکید بر مباحث روانشناسی و آرامش در سالمندان اجرا می شود که از استقبال خوب این عزیزان برخوردار بوده است.

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان افزود: برنامه های آموزشی با عنوان باغچه خانه ما، پله پله تا حال خوب، آنچه باید بدانیم، ساعت خوش، جارچی باشی، سینما گپ، گام های سلامتی، ویتامین حافظه، گردشگری در نصف جهان، شبستان جهت اجرا در سطح محلات در نظر گرفته شده است که هر کدام اختصاص به فعالیت در یکی از حوزه های سالمندی موفق دارد.

وی افزود: جمعیت سالمند چنانچه با مهارت های لازم جهت ورود به دوران سالمندی آشنا باشد قطعا این مرحله از زندگی جزء شیرین ترین و جذاب ترین دوران زندگی افراد خواهد بود و تجارب ارزنده این عزیزان می تواند به راحتی در اختیار نسل جوان قرار بگیرد.

روح اله فرشاد فر اضافه کرد: متولی تخصصی در امر سالمندی قطعا نهادهایی مانند بهزیستی و علوم پزشکی هستند، اما با توجه به حساسیت موضوع سالمندی، مدیریت شهری بعنوان بازوی اجرایی قوی در کنار نهادهای متولی در زمینه های آموزش ورود کرده و امیدواریم با هم افزایی بیشتر بتوانیم در رشد فضای آموزشی موثر باشیم.

گفتنی است شهروندان ارشد در پایان دوره های آموزشی در فرهنگسراهای محله محور جهت بررسی روند سلامتی خود با فعالیت های مراکز بهداشت مستقر در مناطق آشنا می شوند

ارسال نظر
آخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار