مراسم تقدیر از خبرنگاران شهر بهارستان به مناسبت روز خبرنگار، با حضور مدیرعامل، معاونان و جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای برگزار شد.

شناسه خبر: 189319
مراسم تقدیر از خبرنگاران شهر بهارستان به مناسبت روز خبرنگار، با حضور مدیرعامل، معاونان و جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید بهارستان، مراسم گرامیداشت و تقدیر از خبرنگاران شهر بهارستان به مناسبت روز خبرنگار، با حضور دکتر محمدمهدی احمدی، مدیرعامل شرکت عمران بهارستان، مهندس نادری، معاون مالی و اداری، مهندس صالحی، معاون فنی و اجرایی و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.

در این مراسم، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، از تلاش‌ها و خدمات خبرنگاران در انعکاس اخبار، مطالبات و مسائل شهر بهارستان تقدیر شد.

دکتر احمدی، مدیرعامل شرکت عمران بهارستان، در این مراسم ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی، با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، یاد و خاطره شهدای مدافع حرم را گرامی داشت و ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) را تسلیت گفت.

وی با تأکید بر نقش مهم رسانه‌ها در انعکاس مطالبات مردم اظهار کرد: خبرنگاران باید به ما کمک کنند تا ضعف‌ها و کاستی‌های خود را بهتر بشناسیم و برای رفع آنها اقدام کنیم.

احمدی با قدردانی از اطلاع‌رسانی به‌موقع و پیگیری‌های خبرنگاران افزود: تلاش مجموعه شرکت عمران بر این بوده است که زمینه‌ها و عواملی را که موجب ایجاد نارضایتی و ناامیدی در میان مردم شده، شناسایی و برای رفع آنها اقدام کند.

مدیرعامل شرکت عمران بهارستان با بیان اینکه اقدامات انجام‌شده در بخش‌های مختلف، دستاوردهای قابل دفاعی را برای این مجموعه رقم زده است، گفت: خدا را شاکریم که امروز می‌توانیم از یک کارنامه قابل قبول در حوزه‌های مختلف سخن بگوییم و در بسیاری از زمینه‌ها حرفی برای گفتن و دفاع از عملکرد مجموعه داشته باشیم.

در ادامه این مراسم، مهندس نادری، معاون مالی و اداری شرکت عمران بهارستان نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم و شهید محمود صارمی و تسلیت ایام سوگواری پیش‌رو، از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیرعامل و مجموعه شرکت عمران برای پیشبرد امور شهر و رفع مشکلات موجود تقدیر کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه نهضت ملی مسکن و پیگیری مسائل و پروژه‌های شهر، اظهار کرد: مجموعه شرکت عمران با تلاش مستمر درصدد رفع مشکلات و بازگشایی گره‌های باقی‌مانده در مسیر اجرای پروژه‌ها و پاسخگویی به مطالبات مردم است.

این مراسم در فضایی صمیمی و دوستانه ادامه یافت و خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای ضمن بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود، به طرح پرسش‌هایی درباره مشکلات، مسائل و مطالبات شهروندان پرداختند. مدیرعامل و معاونان شرکت عمران نیز به پرسش‌های مطرح‌شده پاسخ دادند و بر استمرار تعامل و ارتباط نزدیک با رسانه‌ها تأکید کردند.

در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و هدایا از خبرنگاران و اصحاب رسانه شهر بهارستان به پاس تلاش‌های آنان در عرصه اطلاع‌رسانی و انعکاس مسائل و مطالبات شهروندان تقدیر شد.

 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار