مقر نظامی استرالیا در منطقه هدف حمله پهپادی قرار کرفت

شناسه خبر: 185697
مقر نظامی استرالیا در منطقه هدف حمله پهپادی قرار کرفت

 

وزیر دفاع استرالیا با اعلام اینکه مقر نظامی این کشور در منطقه غرب آسیا هدف حمله پهپادی قرار گرفته، مدعی شد که این حمله توسط ایران انجام شده است.

 

به گزارش سایت جنایی، «ریچارد مارلز»، وزیر دفاع استرالیا امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیون داخلی گفت که می‌تواند گزارش‌های مربوط به حمله به پایگاه هوایی المنهاد، واقع در ۲۴ کیلومتری جنوب دبی در امارات متحده عربی را تأیید کند.

 

مارلز که معاون نخست‌وزیر نیز هست، توضیح داد که چند پهپاد در اولین شب آغاز حملات متجاوزانه آمریکایی- صهیونی به ایران، به پایگاه حمله کردند اما تمامی پرسنل آن در سلامت هستند.

 

او گفت: ما تعدادی استرالیایی داریم که سال‌هاست از ستاد مرکزی در المنهاد فعالیت می‌کنند. همه آنها سالم و تحت مراقبت هستند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری فرانسه، «آنتونی آلبانیز» نخست وزیر استرالیا از اقدام آمریکا و اسرائیل علیه ایران که منطقه را نیز درگیر کرده، حمایت کرده است.

 

استرالیا اعلام کرده است که ۱۱۵ هزار تبعه در غرب آسیا دارد که به دلیل بسته شدن حریم هوایی ناشی از درگیری قادر به پرواز نیستند.

 

پایگاه هوایی المنهاد از سال ۲۰۰۳ میزبان نیروهای استرالیایی بوده و به عنوان قطب اصلی عملیات این کشور در منطقه غرب آسیا عمل می‌کند. طبق اعلام ارتش استرالیا، حداکثر ۸۰ استرالیایی در این پایگاه حضور دارند

ارسال نظر