پیش بینی بورس امروز ۱۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۲ سناریو پیش روی بازار سهام
پیش بینی بورس امروز
بورسیها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه میروند که روز چهارشنبه بورس تهران برای ششمین روز متوالی صعود کرد.
برای پیش بینی بورس امروز -شنبه ۱۱ مرداد- به روند بازار سهام در روز چهارشنبه نگاه میکنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل رشد ۹ هزار و ۷۷۱ واحدی داشت و شاخص کل هموزن نیز ۳ هزار و ۵۵۲ واحد بالا آمد. شاخص کل فرابورس ۱۲۳ واحد رشد کرد و شاخص هم وزن فرابورس ۸۵۲ واحد افزایش پیدا کرد.
در پایان معاملات روز چهارشنبه، ۴۵۳ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۲۶۴ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۶۳ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۳۷ درصد بازار افت قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت مخابرات ایران (همراه)، بانک سینا (وسینا) و بانک تجارت (وتجارت) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت کشاورزی و دامپروری ملارد شیر (زملارد)، شرکت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی (مفاخر) و شرکت تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک (گدنا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای وتوصا (شرکت سرمایهگذاری توسعه صنعتی ایران)، سخزر (شرکت سیمان خزر) و آباد (شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توکا رنگ فولاد سپاهان (شتوکا)، شرکت بیمه تعاون (وتعاون) و شرکت شیر پاستوریزه پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
در معاملات چهارشنبه، ۸۲ نماد صف خرید داشتند و ۴۹ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد ۳۰ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۳۶۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با کاهش ۲ درصدی به ۴۰۵ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز
روز چهارشنبه شاخص کل و شاخص هم وزن بورس تهران روند مشابهی داشتند. شاخص کل بورس در ۹۰ دقیقه ابتدایی به کانال ۲.۱ میلیونی صعود کرد.
تقاضا در معاملات چهارشنبه رشد کرد و ارزش معاملات خرد با افزایش ۸ درصدی نسبت به روز قبل به ۶ هزار و ۶۰۵ میلیارد تومان رسید. همچنین شاهد ورود پول حقیقی به میزان ۸۹ میلیارد تومان بودیم. نماد وتجارت بیشترین ورود سرمایه را داشت پس از آن، نمادهای گلدیرا، شستا، اخابر و ثفارس بیشترین ورود پول را را ثبت کردند.
روز چهارشنبه نمادهای اخابر، وتجارت، فارس، وبملت، تاپیکو و همراه بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
بدین ترتیب بازار در روزی که حجم معاملات در سطح قابل قبولی قرار داشت و رونق نسبی پیدا کرد، شاخصها رشد کردند.
تحلیلگران تکنیکی از سطح مقاومت شاخص در محدوده ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحدی صحبت میکردند، اما روز چهارشنبه شاخص از این مرز عبور کرد و ۴ هزار واحد بالاتر از آن ایستاد.
اگر شاخص کل این مرز را از دست بدهد میتوان گفت مقاومت در این سطح فعال است و میتواند موجب ریزش بیشتر در بازار شود. اما اگر امروز شاخص صعود کند و از این مرز دور شود، میتوان گفت شاخص از مقاومت رها شده است.