اقتصاد ایران با صنعت پتروشیمی جانی دوباره می گیرد

شناسه خبر: 145945

به گزارش جهان اقتصاد به نقل از ایرنا، روابط عمومی پتروشیمی جم روز یکشنبه به نقل از احمد مهدوی در نشست با اعضای کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل و جمعی از مدیران پتروشیمی جم اعلام کرد: ما کمیسیون صنایع را به خودمان خیلی نزدیک می‌دانیم و احساس می‌کنیم که مشکلات را درک می‌کند، توقع این است که به ما کمک شود چون اگر پشتیبانی نشویم با مشکل روبرو خواخیم شد.

وی ضمن تشکر از اعضای کمیسیون صنایع، هیات رئیسه مجلس و فراکسیون توسعه صادرات گفت: راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی جم از طرح‌های پیشران با ارزش افزوده است که به تولید خاویار پتروشیمی کمک می‌کند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی بیان کرد: در صورت حمایت از صنعت پتروشیمی تا ۱۰ سال دیگر نیازی به ارز نفت وجود ندارد چون ارز پتروشیمی‌ها حداقل ۶۰ تا ۷۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند و به این صورت مشکلات تحریم به کمترین میزان خود می‌رسد.

مهدوی یادآور شد: صنعت پتروشیمی به عنوان راه نجات و لوکوموتیو حرکت اقتصادی کشور می‌تواند نقش ایفا کند به شرطی که حرف‌ها و نیازهای ما رادرک کنند.

مجتمع پتروشیمی جم جایگاه منحصربه‌فردی دارد

مدیرعامل پتروشیمی جم گفت: این مجتمع به لحاظ تنوع تولید، خوراک تولیدی و رقم صادرات نقش و جایگاه منحصربه‌ فردی در میان سایر پتروشیمی‌ها دارد.

رضا علیزاده اضافه کرد: کمیسیون صنایع مجلس درحل مشکلات و موانع تولید و توسعه کسب و کارها بویژه در حوزه پتروشیمی‌ها جایگاه خاصی دارد.

وی با اشاره به برخی از مشکلاتی که صنعت پتروشیمی در صحنه عمل با آن درگیر و مواجه است، افزود: امید می‌رود کارگروه پتروشیمی کمیسیون صنایع مجلس نهایت همکاری، توجه و حمایت را از این حوزه به عمل بیاورد.

مدیرعامل پتروشیمی جم ادامه داد: ما مسائل موجود را منعکس می‌کنیم و انتظار می‌رود نقطه نظرات انجمن صنفی و لوایحی که در عرصه پتروشیمی به مجلس می‌آید مورد توجه خاص نماینده‌ها و رئیس مجلس واقع شود.

علیزاده گفت: رهبر معظم انقلاب تاکید ویژه‌ای بر رفع موانع تولید دارند و حمایت ویژه ایشان از تولیدکنندگان و صنایع مولد در سال های اخیر همواره در شعار سال و بیانات ایشان نمود داشته است.

وی بیان کرد: در میانه تحریم‌هایی که با آن مواجه هستیم، پتروشیمی‌ها نقش ارزنده‌ای در تامین ارز مورد نیاز کشور ایفا کرده‌ و کمک حال نظام هستند، با اینکه ظرفیت ما چند برابر این است و می‌توانستیم با جلوگیری از خام‌فروشی و توجه بیشتر به این عرصه، سود بیشتری را عاید کشور کرده و فرصت‌های شغلی بیشتری ایجاد کنیم.

علیزاده افزود: در زمان حاضر نیز می‌توان با تصویب قوانین و ایجاد فرصت‌، ظرفیت‌های بالقوه کشور در حوزه پتروشیمی را به فعل رساند.

مدیرعامل پتروشیمی جم با اشاره به خودتحریمی‌های موجود در کشور عنوان کرد: این پتروشیمی با همه اعتباری که دارد بعد از چند سال پیگیری برای پروژه‌های توسعه‌ای خود و پس از انعقاد قرارداد بهسازی زمین، دچار مشکلاتی است.

ارسال نظر
آخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار