
نايب رئيس شوراي ملي زعفران از افزايش 36 درصدي صادرات طلاي سرخ خبر داد.
غلامرضا ميري در مورد اظهار نظر برخي مسئولان در زمينه کاهش توليد زعفران در سالجاري اظهار داشت: اين گفتهها نظر شخصي است. ما هنوز در حال جمعآوري زعفران هستيم و فعلا نميتوان در مورد کاهش يا افزايش توليد آن اظهار نظر کرد.
وي با اشاره به روند صعودي صادرات زعفران، گفت: صادرات طلاي سرخ تا پايان مهرماه از نظر وزني و ارزش دلاري نسبت به سال گذشته 36درصد رشد داشته است .
به گفته ميري، ميزان اين صادرات 70 تن و 632 کيلوگرم به ارزش حدود 100 ميليون دلار بوده است.
وي اضافه کرد: تمام اين صادرات از مشهد انجام شده است و با احتساب شهرهاي ديگر بايد بين 10 تا 20 درصد به ميزان مذکور اضافه شود.
ميري در پاسخ به اين پرسش که ميزان صادرات زعفران تا پايان سال به چه ميزان ميرسد؟ گفت: اگر شرايط به همين شکل باقي بماند و روند صادرات همينگونه پيش برود، صادرات اين محصول بيش از 50 درصد نسبت به سال قبل افزايش خواهد يافت.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه