رشد ۱۳درصدی معادن نیازمند ۵۵میلیارد یورو/معادن را به بهانه مکانیزه شدن تعطیل نکنید

رشد ۱۳درصدی معادن نیازمند ۵۵میلیارد یورو معادن را به بهانه مکانیزه شدن تعطیل نکنید

شناسه خبر: 176199
رشد ۱۳درصدی معادن نیازمند ۵۵میلیارد یورو/معادن را به بهانه مکانیزه شدن تعطیل نکنید

رئیس خانه معدن گفت:بخش معدن با سرمایه ۵۵میلیارد یورویی با مشارکت سرمایه گذار خارجی در مدت ۵ سال به رشد ۱۳درصدی خواهد رسید.

 محمد رضابهرامن امروز در نشست خبری هجدهمین نمایشگاه بین المللی معدن، محصولات معدنی و تجهیزات، گفت: با نگاه توسعه برنامه هفتم باید به معادن و محصولات معدن نگاه کرد و در این راستا مطالبه گری کرد.

 

رئیس خانه معدن ادامه داد: امسال از سفرای منطقه برای حضور در این نمایشگاه بین المللی دعوت شده است. سفیر عربستان نیز برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده است و از مشارکت بیشتر با ایران در حوزه معدن و محصولات معدنی استقبال کرده است.

 

راهکار‌ها و طرح‌های توسعه برای دستیابی به رشد ۱۳ درصدی در حوزه معدن

 

بهرامن با تاکید بر ضرورت توسعه بخش‌های مختلف حوزه معدن، گفت: حدود ۶ ماه به دنبال طرح‌هایی برای ارائه در راستای توسعه معدن هستیم که بر اساس برنامه ریزی قرار است در دیدار با رهبری، راهکار‌ها و طرح‌های توسعه و دستیابی به رشد ۱۳ درصدی در حوزه معدن، گزارش‌ها ارائه شود.

 

رئیس خانه معدن گفت: بخش معدن نیاز به سرمایه ۵۵میلیارد یورویی دارد و برای تحقق آن باید سرمایه گذار خارجی را جذب کرد. برای تحقق این مهم با حضور در نمایشگاه‌های خارجی و مشارکت با سایر کشور‌ها مانند عربستان، چین و سایر کشور‌ها ممکن است.

 

وی گفت: رشد بخش معدن و محصولات معدنی شامل یکسری از فاکتورهاست. رفع چالش "اف‌ای تی اف " به عنوان اصلی‌ترین ابزار برای تحقق برنامه‌های توسعه‌ای به ویژه در بخش معدن است. چراکه برای معاملات معدنی و حضور سرمایه گذار در این بخش نیازمند تسهیل در مبادلات مالی است.

 

بهرامن تاکید کرد: حضور مدیران کارآمد و به کارگیری طرح‌ها و برنامه‌های مدیریتی صحیح در این بخش می‌تواند ابزار دیگری برای توسعه معدن و محصولات معدنی باشد.

 

این مسئول در حوزه معدن گفت: پیش بینی شده بخش معدن و محصولات معدنی با توجه به برنامه و طرح‌های توسعه‌ای که در برنامه هفتم لحاظ شده در سه سال آینده به رشد ۱۳درصدی این بخش برسیم.

 

رئیس خانه معدن گفت: با گذر از بخش سنتی و رسیدن و تطبیق با تکنولوژی می‌توان به ایده آل‌های معدنی رسید. نمایشگاه‌های بین المللی محلی برای تطبیق طرح‌ها با برنامه‌های توسعه‌ای است.

 

از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود

وی گفت: اگر از ظرفیت بخش خصوصی در معادن استفاده شود تا برنامه توسعه در بخش معدن تحقق می‌یابد.

 

به گفته بهرامن؛ بخش خصوصی به هر کشوری می‌تواند نفوذ کند و در ارتباط با بخش معدن مشارکت‌های توسعه‌ای داشته باشد از این رو باید با برگزاری نمایشگاه‌ها و مشارکت با سرمایه گذاران خارجی شتاب بگیرد.

 

وی گفت: باید نگاه به بخش معدن و محصولات معدنی تغییر کند. نمی‌توان معادن را به بهانه مکانیزه کردن تعطیل کرد. نمی‌توان به بهانه حفظ ذخایر معدنی از صادرات محصولات جلوگیری کرد. در قانون معدن اشاره شده که محصولات معدنی که استخراج می‌شود در چه بخش‌هایی استفاده شود این به معنای صیانت از معدن و محصولات معدنی است.

 

بهرامن ادامه داد: قیمت دستوری مشکل بخش معدن نیست، چالش اصلی بخش معدن نگاه اشتباه به چگونگی مدیریت این بخش ارزآور است.

 

وی گفت: دیپلماسی در فعال کردن مسائل فنی و اجرایی مهم است توسعه بدون این ابزار‌ها غیرممکن است.

در ادامه این جلسه صالح سپاسدار، مدیر اجرایی نمایشگاه، به تشریح جزئیات بیشتر در مورد هجدهمین نمایشگاه بین ‌المللی کانماین پرداخت.

 وی با تاکید بر تمرکز این دوره بر فناوری ‌های نوین و هوش مصنوعی در بخش معدن، تصریح کرد: این رویداد، فرصتی بی ‌نظیر برای آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی در این حوزه است.

برگزارکننده نمایشگاهی با اشاره به افزایش قابل توجه تعداد غرفه‌ ها به ۲۷۷ غرفه، از رشد ۳۰ درصدی مشارکت‌ کنندگان و ۴۰ درصدی فضای نمایشگاهی خبر داد.

 

سپاسدار با بیان اینکه حضور شرکت ‌کنندگان خارجی ۱۵ درصد افزایش یافته، از حضور نمایندگانی از کشورهای همسایه از جمله ایتالیا، آلمان، ترکیه، چین، اسپانیا، کره، ژاپن، سوئیس و... خبر داد و گفت: این امر نشان از اهمیت روزافزون این نمایشگاه در منطقه و تلاش برای ایجاد همکاری ‌های بین ‌المللی در حوزه معدن است.

وی در ادامه گفت: در این نمایشگاه، بخش ‌های مختلفی از جمله ماشین ‌آلات و تجهیزات معدنی، صنایع وابسته به معدن، خدمات فنی و مهندسی و مواد معدنی و محصولات فرآوری شده و... به نمایش گذاشته خواهد شد. 

سپاسدار در ادامه گفت: در حاشیه این نمایشگاه، ۱۲ پنل تخصصی و همایش علمی با محوریت آخرین دستاوردهای صنعت معدن برگزار خواهد شد. حضور در این رویدادهای علمی برای عموم علاقه‌ مندان، متخصصان و فعالان این حوزه به صورت رایگان امکان ‌پذیر است. همچنین، با هدف تسهیل ارتباطات تجاری، در این دوره از نمایشگاه کانماین پلتفرم نوین BizTooBiz (قرارهای تجاری) رونمایی خواهد شد. این پلتفرم امکان برقراری ارتباط مستقیم بین تولیدکنندگان، تامین ‌کنندگان و شرکت ‌های نیازمند خدمات معدنی را فراهم می ‌آورد.

سپاسدار در پایان گفت: از کلیه فعالان صنعت معدن، صنایع وابسته، سرمایه ‌گذاران، پژوهشگران و علاقه ‌مندان به این حوزه دعوت می ‌شود تا از این نمایشگاه بازدید کرده و از فرصت ‌های بی ‌نظیر آن بهره ‌مند شوند.

 

ارسال نظر