خودروهای کشور را با سوخت یورو ۵و ۶تولید می کنیم

شناسه خبر: 62071

گروه تولید: وزیر صنع ایران در دیدار با وزیرمحیط زیست و حفاظت از پهنه‌های خاکی و و دریایی جمهوری ایتالیا گفت: تراز تجاری ایران و ایتالیا بخاطر تحریم از شش و هفت میلیارد دلار به ۱.۵ میلیارد دلار رسیده است.

محمدرضا نعمت‌زاده با بیان این مطلب، افزود: ایران عنوان کشوری که در حال صنعتی شدن است تمایل دارد از تجارب کشورهای صنعتی استفاده کند .

وی با اشاره به الزام دولت مبنی بر نصب فیلترهای مخصوص برای خودروهای دیزلی گفت: می‌توانیم با شرکت‌ها ی ایتالیایی در این زمینه و سایر بخش‌های صنعت خودرو همکاری داشته باشیم .

نعمت‌زاده همچنین افزود: جمهوری اسلامی ایران در زمینه «تولید کاتالیست‌های مناسب خودرو» و «طراحی و ساخت موتور خودرو با حداقل مصرف سوخت و آلایندگی» آمادگی سرمایه گذاری مشترک با شرکتهای ایتالیایی در این خصوص را داریم .

وی در ادامه یادآور شد: ما در کشورمان یک مرکزتحقیقات و طراحی موتور خودرو داریم که مجهز به تجهیزات پیشرفته است و با توافقات بعمل آمده از نظرات متخصصین ایتالیا بهره خواهد گرفت .

مهندس نعمت‌زاده در بخش دیگریی از سخنان خود، گفت: هم اکنون تولید تمام خودروهای کشور با سوخت یورو ۴ صورت می‌گیرد و تلاش داریم به سمت یورو ۵ و ۶ برویم .

در این دیدار «جان لوکا گالت» وزیر محیط زیست و حفاظت از پهنه‌های خاکی و و دریایی جمهوری ایتالیا گفت: این دیدار برای کشور ایتالیا برای رقم زدن آینده بهتر روابط با جمهوری اسلامی ایران مهم تلقی می‌شود .

به گفته «لوکا گالت»؛ ما دراکسپو ۲۰۱۵ میلان از غرفه‌های جمهوری اسلامی ایران به همراه وزیر صنایع ایتالیا دیدار خواهیم کرد .

وی گفت: شرکتهای ایتالیایی برای انجام بازاریابی برای نصب دستگاهی که «اگزوز» بخش خروجی خودرو‌ها را کنترل کرده و آلودگی ایجادی را کنترل می‌کند؛ آمادگی دارند .

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار