بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ افتتاح شد
بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح شد.
«عیسی زارع پور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، با حضور در محل نمایشگاه بینالمللی تهران، بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی، الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ) را پس از چهار سال وقفه بهطور رسمی افتتاح کرد.
زارع پور پس از افتتاح رسمی این نمایشگاه از دو سالن آن دیدن کرد و با حضور در غرفهها و گفتوگو با صاحبان صنایع حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جریان تازهترین دستاوردهای ارائهشده به بیست و ششمین دوره الکامپ قرار گرفت.
«حسین اسلامی»، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، در آیین افتتاح بیست و ششمین دوره نمایشگاه الکامپ با اشاره به این که این دوره از نمایشگاه پس از چهار سال وقفه برگزار شده است، شعار «آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال» را مطرح کرده و درباره تفاوتهای این دوره با سایر دورههای الکامپ اظهار داشت: «امسال با وجود سختیهای اقتصادی الکامپ را با بیش 480 شرکت برگزار میکنیم. برگزاری رویدادهایی مثل تینواستارز است، دانشآموزان از استانهای مختلف آمدهاند و مانند مچموعههای استارتاپی به رقابت خواهند پرداخت.»
به گفته اسلامی، تمرکز اصلی سازمان نصر، بهعنوان برگزارکننده این نمایشگاه بر محتوا است، چراکه در این دوره برخلاف دوره قبلی الکامپ که چهار سال قبل برگزار شد، چندان شاهد ظهور و حضور استارتاپهای نیستیم. یکی دیگر از تفاوتهای الکامپ26 با دورههای قبل افزایش حضور استارتاپها و فعالان حوزه رمزارز و کریپتوکارنسی در این نمایشگاه است.
«روحالله دهقانی فیروزآبادی»، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، دیگر سخنران حاضر در این مراسم بود و با بیان این که قریب به 500 شرکت و 70 مهمان خارجی در این نمایشگاه حضور دارند، توضیح داد که «الکامپ امروز با نمایشگاهی که در دهه 70 آغاز به کار کرد بسیار تفاوت دارد. قبلا در این نمایشگاه بیشتر کامپیوتر و خدمات ادارای عرضه میشد اما الان نرمافزارها و سختافزارهای تولیدشده توسط شرکتها در الکامپ عرضه میشود.»
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور به موضوع اصلی این نمایشگاه یعنی اقتصاد دیجیتال نیز اشاره کرده و توضیح داد: «مساله اقتصاد دیجیتال به چند فناوری کلیدی وابسته است: میکروالکترونیک یکی از این فناوریهای کلیدی است. اینترنت اشیا هم یک فناوری جدی در توسعه اقتصاد دیجیتال است. از همه اینها مهمتر هوش مصنوعی است که در تولید آن باید با دقت عمل کنیم. در هر سه این فناوریها باید نگاه تولیدمحور داشته باشیم، در غیر این صورت بازار این فناوریها را از دست میدهیم و تبدیل به مصرفکننده صرف میشویم.»
«مجتبی توانگر»، رئیس کمیسیون اقتصاد دیجیتال مجلس، نیز در این جلسه به تشریح اهمیت اقتصاد دیجیتال در کشور پرداخت. وی در ابتدای صحبتهای خود به تلاشهای دولت سیزدهم در راستای بهبود وضعیت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور اشاره کرده و گفت: « دولت سیزدهم اراده تحول را با طرحهایی مثل فییبر نوری، استفاده از تجهیزات مخابراتی داخلی و پیامرسانهای بومی و همچنین ماهواره خیام از خود نشان داده است.»
نمایشگاه الکامپ که امروز آغاز به کار کرد و تا هفتم تیرماه ادامه دارد، بزرگترین رویداد فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور با حضور 500 شرکت داخلی و خارجی است که از این تعداد بیش از 150 شرکت استارتاپ و دانشبنیان هستند.
در این نمایشگاه که با شعار «آینده بهتر برای اقتصاد دیجیتال» برگزار میشود در کنار شرکتهای داخلی، 50 شرکت خارجی نیز از کشورهای ازبکستان، فرانسه، پاکستان، بوسنی، سوریه، چین، روسیه، ترکیه، ارمنستان و عراق حضور دارند.