تاکید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بر ضرورت احداث کتابخانه مرکزی در شاهرود

سیدرسول موسوی نژادیان در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با امام جمعه شاهرود به وسعت و شرایط شهرستان شاهرود در استان سمنان اشاره کرد و گفت: احداث کتابخانه مرکزی در این شهرستان، ضرورت انکارناپذیر است.

شناسه خبر: 186417
تاکید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان بر ضرورت احداث کتابخانه مرکزی در شاهرود

سیدرسول موسوی نژادیان در دیدار دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با امام جمعه شاهرود به وسعت و شرایط شهرستان شاهرود در استان سمنان اشاره کرد و گفت:  احداث کتابخانه مرکزی در این شهرستان، ضرورت انکارناپذیر است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان،  ابراز امیدواری کرد: با هم افزایی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف، روند ساخت و تکمیل این پروژه مهم فرهنگی در شاهرود شتاب بیشتری بگیرد.

آزاده نظربلند دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور، در ادامه سفر به استان‌های گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی، به همراه جمعی از مدیران ارشد این نهاد، با حجت‌الاسلام  عباس امینی؛ امام جمعه شاهرود، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار که با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان و جمعی از مدیران ارشد نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور برگزار شد، آخرین وضعیت زیرساخت‌های کتابخانه‌ای شاهرود مورد بررسی قرار گرفت.

 نظربلند در این نشست، با اشاره به جایگاه فرهنگی شاهرود و ظرفیت‌های بالای این شهرستان در حوزه کتاب و مطالعه، بر ضرورت ایجاد و تکمیل کتابخانه مرکزی شاهرود تأکید کرد.

وی با بیان اینکه شاهرود می‌تواند به یکی از قطب‌های فرهنگی استان در حوزه کتابخانه‌های عمومی تبدیل شود، گفت: فرایند احداث و تکمیل کتابخانه مرکزی شاهرود نیازمند حمایت همه‌جانبه مسئولان است تا بتوانیم فضای کتابخانه‌ای در شأن مردم این شهرستان، ایجاد کنیم.

امام جمعه شاهرود نیز در این دیدار، با اشاره به نسبت جمعیت و وسعت شاهرود به سرانه فضاهای فرهنگی گفت: با وجود موقعیت مهم شاهرود، این شهر از نظر سرانه فضاهای فرهنگی و کتابخانه‌ای، در زمره شهرهای محروم به‌شمار می‌آید.

حجت‌الاسلام عباس امینی، با ابراز خرسندی از آغاز عملیات احداث کتابخانه خیرساز شاهرود، افزود: این کتابخانه که امروز کلنگ‌زنی و روند ساخت آن دوباره احیا می‌شود، می‌تواند بخشی از کمبودهای فرهنگی شهر را جبران کند. انتظار می‌رود کتابخانه‌ای در خور شأن مردم فرهیخته شاهرود، ساخته و هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

امام جمعه شاهرود، از پیگیری‌ها و تلاش‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و مدیران استانی، برای تقویت زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان قدردانی و بر تداوم حمایت‌ها تا تکمیل و راه‌اندازی کتابخانه مرکزی، تأکید کرد.

ارسال نظر