استاندار خوزستان در بازدید از شرکت فولاد خوزستان: دشمن از مرزهای انسانیت عبور کرده است

سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در بازدید از شرکت فولاد خوزستان که با حضور امین ابراهیمی مدیرعامل این شرکت همراه بود، ضمن محکوم کردن حمله دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به زیرساخت‌های کشور افزود: شرکت فولاد خوزستان متعلق به مردم است و هیچ ادوات نظامی تولید نمی‌کند. بیش از صد و بیست هزار از آحاد مردم به طور مستقیم سهام‌دار این شرکت هستند و تولید این مجموعه صنعتی با سفره‌ی مردم ارتباط دارد. هفده هزار تن در این شرکت شاغل هستند و گذران معیشت هزاران خانوار از فعالیت این شرکت است. وی تاکید کرد فولاد خوزستان مجدداً و بهتر از گذشته بازسازی خواهد شد.

شناسه خبر: 185775
استاندار خوزستان در بازدید از شرکت فولاد خوزستان:
دشمن از مرزهای انسانیت عبور کرده است

موالی‌زاده در ادامه گفت: چنین یورشی نشان می‌دهد که دشمن هیچ مرزی ندارد و حملاتش صرفا به مراکز نظامی محدود نیست‌ بلکه مراکز مسکونی، بیمارستان‌ها، مدارس و شرکت‌های تولیدی که متعلق به مردم هستند را نیز هدف قرار می‌دهد. بمباران مرکزی که ادوات و جنگ‌افزار نظامی تولید نمی‌کرده، بلکه مستقیماً شرکت‌های نوردی کشور را تأمین می‌کرده است‌، نشان‌دهنده‌ استیصال دشمن است. 

 

استاندار خوزستان با اعلام حمایت صریح و قاطع از صنعتگران و فولادمردان خوزستانی تا دستیابی به شرایط پایدار تولید ، افزود: اجازه نمی‌دهیم دشمن زبون به اهدافش برسد. همه ید واحده هستیم و از مقام معظم رهبری پیروی می کنیم، وی افزود: ما مطمئنیم تا اینجای کار دست برتر با ما بوده و به لطف خدا تا پایان هم اینچنین خواهد بود.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار