هزار مشترک اصفهانی به سرویس فیبرنوری متصل هستند
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اصفهان گفت: تاکنون ۲۵۴ هزار خانوار اصفهانی زیر پوشش فیبر نوری قرار گرفته که از این تعداد ۳۷ هزار مشترک به این شبکه متصل و از خدمات آن بهرهمند شدهاند.
از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، جعفر مُطلبزاده با اشاره به آخرین وضعیت پروژه توسعه شبکه فیبرنوری "FTTx" در استان اظهار داشت: هم اینک بیش از ۲۵ درصد از جمعیت مناطق زیر پوشش فیبر نوری استان از این فناوری استفاده میکنند.
وی ادامه داد: طرح توسعه شبکه پُرسرعت ثابت مبتنی بر فیبر نوری، بعنوان یکی از پروژههای مهم وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات زمینه بهبود کیفیت سرعت اینترنت را فراهم میکند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان با بیاناینکه فناوری فیبرنوری کمترین میزان "نویز" و تاخیر در ارتباط را دارد، سرعت دانلود اینترنت بر بستر فیبر نوری را یک گیگابیت بر ثانیه(۱۲۸ مگابیت بر ثانیه) اعلام کرد.
وی ابراز امیدواری کرد که بزودی شاهد برقراری شبکه ارتباطی پُرسرعت و با کیفیت در دسترس مشترکان و کسب و کارهای استان باشیم.
مُطلبزاده با اشاره به آخرین وضعیت پروژه توسعه شبکه فیبرنوری FTTx در شهر خوانسار بیان کرد: تاکنون ۳۹ کیلومتر از طرح ایجاد شبکه فیبرنوری FTTx به طول حدود ۴۴ کیلومتر در خوانسار برای منازل و کسب و کارهای این شهر اجرا شده است که بزودی به اتمام میرسد.
وی با اشاره به پیشرفت ۸۸ درصدی شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها(FTTx) در خوانسار افزود: اپراتور آسیاتک بعنوان مجری این پروژه در شهرستانهای خوانسار و گلپایگان تعیین شده و با اتمام شبکه فیبر نوری در شهر خوانسار دسترسی هفت هزار خانوار، کسب و کارها و مراکز آموزشی و اداری به شبکه امن، پایدار و پرسرعت فیبرنوری فراهم میشود.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان با قدردانی از حمایت شهرداری و فرمانداری خوانسار گفت: پروژه توسعه شبکه پرسرعت ثابت مبتنی بر فیبر نوری، همکاری همه جانبه دستگاه های اجرایی را میطلبد.
طرح جایگزینی شبکه کابل مسی با فیبر نوری در محله سپاهانشهر اصفهان با ۲۲ هزار مشترک در جلسه کنترل پروژه فیبر نوری توسط اسماعیل قربانی مدیر مخابرات منطقه اصفهان ارائه شد.
به دستور وزیر ارتباطات مقرر شده است که ۲۰ میلیون خانوار در کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ زیر پوشش شبکه فیبرنوری قرار گیرند که اطلاعات بیشتر در باره این طرح در پایگاه اینترنتی طرح ملی فیبرنوری منازل و کسبوکارها در دسترس عموم قرار دارد.
طرح توسعه شبکه دسترسی ثابت مبتنی بر فیبر نوری با ارائه نیم میلیون پورت فیبر نوری از برنامه سه ساله واگذاری ۲۰ میلیون پورت با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کلید زده شده است.
اینترنت بر بستر فیبر نوری نوعی از اتصال به پهنای باند اینترنت است که تجربه سرعت به میزان یکصد مگابیت تا یک گیگابایت بر ثانیه را برای کاربران رقم میزند و زیرساخت اولیه برای توسعه شهر هوشمند تلقی میشود.
فناوری فیبر نوری سالهاست در کشورهای توسعهیافته جایگزین خطوط مسی قدیمیتر شده است.
این طرح با اهداف ایجاد زیرساخت برای آینده، افزایش سهم اقتصاد دیجیتال، بهبود شرایط زیست محیطی، بهبود کیفیت دسترسی، ایجاد خدمات جدید، کاهش ترافیک در شبکه ارتباطات سیار و افزایش کیفیت آن، اشتغالزایی، کاهش شکاف دیجیتالی و افزایش سرعت دسترسی در کشور به اجرا گذاشته شده است.