مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان:
اورژانس شریعتی از پر مراجعه ترین مراکز اورژانسی سطح شهراصفهان است
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به تعداد بالای مراجعات و بیمهشدگان به مراکزدرمانی، گفت: میزان پاسخگویی ما یک به سه است. اورژانس شریعتی یکی از پرمراجعهترین مراکز اورژانسی سطح شهر است و اکنون در حال ساخت و توسعه ۷۵۰ متری فضای اورژانس هستیم.
دکتر محمد رجالی در نشست خبری گرامیداشت هفته تأمین اجتماعی با اشاره به راهبرد هوشمندسازی سازمان و لیست هوشمند، اظهار کرد: قرار است تعداد قابلتوجهی از مغایرتهای کارگاهها از طریق این لیست هوشمند به کارفرما پیش از بارگذاریها اعلام شود که جلوی بسیاری از مشکلات بعدی را میگیرد.به گزارش ، مدیر درمان اداره کل تأمین اجتماعی اصفهان ادامه داد: در ابتدای کرونا ۳۰ خدمت غیرحضوری وارد عرصه ارائه شد و بیشتر خدماتی بود که تعدد مراجعه داشتیم و هم اکنون این خدمات به بیش از ۵۰ خدمت رسیده و تلاش برای افزایش این خدمات غیرحضوری داریم.
او ادامه داد: سامانه ۱۴۲۰ قابلیت مشاوره، ارائه شکایات و بیان مشکلات بهصورت تلفنی و اینترنتی آماده پاسخگویی به همه بیمهشدگان است تا رضایت خاطر بهتری را برای بیمهشدگان فراهم کنیم.
جراحی رایگان قلب در مراکز ملکی سازمان تامین اجتماعی
رجالی با بیان اینکه ۵۳ هزار جراحی رایگان در تأمین اجتماعی استان انجام شده است، گفت: جراحی قلب بیماران در بخش دولتی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون است و در بخش خصوصی بین ۸۰ تا ۱۲۰ میلیون است که در سازمان بهصورت رایگان صورت میگیرد.
اورژانس شریعتی از پرمراجعهترین مراکز اورژانسی سطح شهر است
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: تعداد مراجعات و بیمهشدگان ما زیاد است و میزان پاسخگویی ما یک به سه است. اورژانس شریعتی یکی از پرمراجعهترین مراکز اورژانسی سطح شهر است که یک توسعه ۷۵۰ متری در نظر گرفتیم و در حال ساخت است. در حاتل حاضر به دلیل ساختوسازها مرکز اورژانس شریعتی استاندارد نیست؛ اما با این توسعه زیربنای اورژانس به یک هزار متر میرسد.
رجالی با اشاره به ساخت مرکز دپوی دارویی در مرکز غرضی، عنوان کرد: مرکز غرضی ما یکی از بزرگترین مراکز شمال شهر اصفهان است که تا دلیجان ارائه خدمات میدهد و بیش از ۳۰ درصد مراجعات آن بیماران بدحال و تصادفات است.
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ۱۲ اتاق ال دی آر برای بحث زایمان با هزینهای بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان تجهیز شده است، گفت: متأسفانه استقبالی از این مراکز صورت نگرفته است و ۵۰ درصد از ظرفیت این مراکز خالی است.
او با اشاره به استهلاک بالای تجهیزات بیمارستانی به دلیل تعداد بالای عملهای جراحی، گفت: در یک سال اخیر بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان برای بهروزرسانی تجهیزات انجام دادهایم.
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: مصوبه هیئتمدیره تأمین اجتماعی این است که زمین و مجوز ساخت از سوی شهرستان تأمین شود و ساخت و تأمین نیروی انسانی و چینش آن با تأمین اجتماعی خواهد بود.
او با اشاره به تجهیز درمانگاه شاهینشهر، گفت: در فولادشهر ما مصوبه برای ساخت داریم؛ اما طبق مصوبات باید شرکت عمران بهصورت رایگان در اختیار ما قرار بدهد که متأسفانه درخواست هزینه برای زمین کردهاند.
رجالی با اشاره به ساخت درمانگاه چهارهزار متری فاطمه الزهرا (س) در اصفهان، گفت: باتوجهبه پروژههایی که در دست داریم میزان زیرساختهای سرپایی ما تا سه سال آینده ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند.
بخش تأمین اجتماعی برای متخصصان جذاب نیست
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به معضل تأمین نیروی متخصص در تأمین اجتماعی، گفت: متخصصان ما علاقهمند به حضور در بخش خصوصی هستند و بخش تأمین اجتماعی برای متخصصان جذاب نیست.
او با انتقاد از قانون سقف درآمد در بخش دولتی، گفت: ما نمیتوانیم پرداختیهای کامل متخصصان را داشته باشیم و از طرفی پرداختهای ما به دلیل مصوبات هیئت دولت بسیار پایینتر از سایر بخشها است و در بخش جذب متخصص به مشکل خوردهایم.
رجالی با بیان اینکه بین ۱۰ تا ۲۰ درصد بیماران سایر استانها در اصفهان درمان میشوند، گفت: این موضوع یک چالش کشوری است و سرانه درمان مبتنی بر جمعیت استان پرداخت میشود و برای این درمانها سرانهای پرداخت نمیشود.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه بخش عمدهای از هزینههای درمانی مربوط به بیماریهای مزمن است؛ گفت: در استان اصفهان ۲۵۰ هزار بیمار مزمن شناسایی شده و در حال درمان هستند که بالاترین رقم کشوری به شمار میرود. البته درمان این بیماران در حال پیگیری است و تلاش داریم که بیماریها به سمت درمان برود.
هزینه بستری در مناطق دورافتاده به طور کامل برعهده تأمین اجتماعی است
رجالی ادامه داد: قرارداد ما این است که هزینه بستری در مناطق دورافتاده به طور کامل برعهده تأمین اجتماعی است.
مدیردرمان تأمین اجتماعی استان اصفهان اذعان کرد: چند هزار دارو وجود دارد که شورایعالی بیمه، مشخص میکند که همه بیمهها پرداخت کنند؛ برای ۹۵ درصد بیماریها یک دارو تأیید شده است، به دلیل توسعه علم، داروهای جدیدی آمده است که جزو تحقق بیمه نیست، تقاضای ما از پزشکان این است که داروهایی را تجویز کنند که بیمهها مورد تعهد قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه این مشکلات در درمانهای سرپایی است، گفت: از طرفی برخی از تجویزها داروهای مکمل است که در هیچ کجای دنیا جزء تعهدات بیمهای به شمار نمیرود.
رجالی با بیان اینکه ما از سال ۱۴۰۰ نتوانستهایم جایگزین نیروهای بازنشستههای خود را بگیریم، گفت: در حوزه درمان ما ۲۵۰ کادر درمان داریم و کوشش داریم در نیمه دوم سال ۲۵۰ کادر درمان جدید جذب کنیم که جایگزین نیروهای بازنشسته خود شوند.