

گروه توسعه: يکي از دستاوردهاي ديپلماسي انرژي کشور در يکسال گذشته، توقف روند افزايش تحريمهاي نفتي بوده است.
به گزارش جهان اقتصاد به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت نفت؛ وحيد احمدي، رئيس کميته روابط خارجي کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس، درباره ارزيابي ديپلماسي انرژي دولت يازدهم در يکسال گذشته، با بيان اينکه ديپلماسي حرفهايي پيچيده و تخصصي است افزود: ماهيت ذاتي مسائل هستهاي پيچيده نيست، زيرا ايران در چارچوب قوانين بين المللي دانش صلح آميز هستهاي را دنبال ميکند.
احمدي افزود: خود برتري قدرتها است که ماهيت مذاکرات هستهاي را پيچيده کرده است، اين در حالي است که ايران با ماهيت اسلامي در برابر ظلم ايستادگي کرده است.
عضو کميسيون امنيت ملي تصريح کرد: در جمع بندي بايد گفت ديپلماسي کشور در هر دوره از يکسري ويژگيهاي خاص برخودار بوده و موفقيتهاي نسبي کسب کرده است، از اين رو در اين دوره و بعد از شرايط ايجاد شده پس از انتخابات رياست جمهوري، دستگاه ديپلماسي کشور تا حدودي توانسته در تحرکات ديپلماسي، کار را خلاقانه پيش ببرد.
رئيس کميته روابط خارجي مجلس با بيان اينکه بحث نفت ايران به نوعي با مذاکرات هستهاي گره خورده است، افزود: توقف روند تشديد تحريمهاي نفتي در کنار بيان منطقي حرف ايران به جهان، از دستاوردهاي مثبت ديپلماسي انرژي کشور در يکسال گذشته است.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه