۴۰ حمایت شاخصی با هدف توانمند سازی واحدهای صنعتی کوچک ومتوسط در استان انجام شده

جمشید انصاری معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان در نشست خبری اظهار کرد: در سال جاری علاوه بر پروژه‌های انجام شده این واحد بیش از ۴۰ حمایت شاخصی خود را باهدف توانمندسازی واحدهای صنعتی خورد و کوچک و متوسط در استان انجام می‌دهد.

شناسه خبر: 11167
40 حمایت شاخصی با هدف توانمند سازی واحدهای صنعتی  کوچک ومتوسط در استان انجام شده

وی افزود: نکته مهم در بحث حمایت‌های شرکت، حمایت مالی بلاعوض است که انتظار داریم به آن توجه و رسانه‌ای شود، بحث دوره‌های آموزشی در واحدهای صنعتی با هرنوع سرفصلی قرار می‌گیریم کمک می‌کنیم که دوره‌های مورد نیاز در بحث کار آفرینی انجام دهیم .

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان طی ارائه یک گزارش ۱۰ ماهه از عملکرد این شرکت، ادامه داد: ۱۴۱ دوره برای ۲۱۰۰ نفر از نیروهای واحدهای صنعتی استان برگزار شده است، زمانی که دوره‌های آموزشی را درخواست می‌کنند ۸۰ درصد هزینه‌ها شرکت شهرک‌های صنعتی پرداخت و ۲۰ درصد هزینه واحدهای صنعتی پرداخت می‌کنند .

انصاری گفت: در بحث رویدادهای استارت‌آپ کارهای خوبی انجام شده و از ایده‌هایی که از این بخش ارائه می‌شود حمایت خواهیم کرد، در بحث استاندارهای ملی و بین و المللی تقریباً تا ۶۰ درصد استانداردی که یک واحد صنعتی بخواهد اخذ کند حمایت مالی خواهیم کرد که برخی از این حمایت‌ها سقف ریالی نیز خواهند داشت .

وی افزود: در بحث ایجاد سامانه‌های فروش برای واحدهای صنعتی تا به الان ۲۵ مورد سایت فروش برای واحدها ایجاد شده است که تقریباً ۵۰ درصد حمایت سامانه‌ها توسط شرکت انجام شده است، بحث جذاب برای واحدهای صنعتی از دید شرکت شهرک‌ها حضور در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی و همچنین مسیر اصلی ورود به بازارهای بین و المللی است که در این زمینه و برای شرکت آنها حمایت مالی تا سقف ۵۰ درصد انجام می‌دهیم، در بحث نمایشگاه‌های داخلی ۳۰ میلیون تومان و خارجی تا ۲۰۰ میلیون تومان برای هر واحد صنعتی حمایت مالی انجام می‌دهیم .

مدیرعامل صنایع کوچک افزود: در خصوص نیازهای فناورانه که ۱۴ مورد شناسایی که هست مورد آن رفع و برای رفع هر نیاز فناورانه حدود ۴۵ میلیون تومان کمک مالی بلاعوض برای واحدهای صنعتی داریم، در بحث دانش بنیان که بسیار موردتوجه است تا به الان ۳۵ مورد آنها شناسایی و ۱۲ مورد توانسته‌اند گواهی دانش بنیان را از معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری دریافت کنند .

انصاری ادامه داد: در شهرکت فناوری استان اصفهان مرکز خدمات کسب و کار داریم که حدود ۴۰ مشاور در کنار ما هستند و به واحدهای صنعتی کمکی می‌کنند، این دفاتر تقریباً به صورت رایگان در اختیار مشاورین مرکز خدمات کسب‌وکار قرار می‌دهیم، یکی از شاخص‌های مهم واحدهای صنعتی پیاده‌سازی کلینک‌های مشاور سیار است .

وی افزود: شرکت شهرکت‌ها حمایت‌های در حوزه دانشجویی برای ارائه پایان نامه و همچنین از صنایع در حوزه تبلیغات خود خواهد داشت .

1200 طرح در سطح شهرک های صنعتی در دست پایش قرار داده ایم

علی‌رضا وحدت‌پور معاون برنامه ریزی شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان درادامه نشست خبری اظهار کرد: یک طرح صنعتی از زمانی که جواز تأسیس خود را دریافت می‌کند و برای عقد قرارداد و گرفتن زمین به ما مراجعه می‌کند، تراکنش‌های کاری مختلفی مانند تحویل زمین، جواز ساخت، پایان کار، انشعابات تا مرحله پروانه بهره‌برداری مراجعه می‌کنند و یک واحد تولیدی هنگامی که به عنوان یک واحد بهره‌بردار شناخته می‌شود خدماتی را نیاز دارد که ما در حوزه برنامه‌ریزی و متقاضی در خدمت این عزیزان هستیم .

وی افزود: استان اصفهان در ارتباط با طرح‌ها و واحدهای صنعتی با ۱۲ هزار و ۵۰۰ قرار داد و شهرک‌های مستقر جزو استان‌های رتبه یک یا دو کشور است، ارائه خدمات حضوری به دلیل تعداد بالای واحدها و از طرفی بخاطر گستره جغرافیایی استان امکان‌پذیر نبوده و با تمهیداتی که در دو سال گذشته اندیشیده شد زیرساخت ارائه خدمات الکترونیک را ایجاد کردیم که متقاضی ما از سراسر استان مانند کاشان، سمیرم، گلپایگان و حتی شهرک صنعتی جی دیگر نیازی به مراجعه حضوری به شرکت را ندارند .

معاون برنامه‌ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان گفت: در ارتباط با ارائه خدمات الکترونیکی در سال ۱۴۰۱ رتبه یک کشور را با اختلاف ۴۰ برابری با استان دوم کسب کردیم، سال گذشته ۷۵۰۰ خدمات الکترونیک و امسال با توجه به تقویت آن به ۲۰ هزار خدمات به متقاضیان خود رسیده است .

وحدت‌پور در ارتباط با پایش صنعتی ادامه داد: افرادی که زمین‌های صنعتی را دریافت می‌کنند، مطابق با مفاد دفترچه خود در مدت زمان یک‌سال طرح‌های خود را مورد ساخت‌وساز و بهره‌برداری قرار دهند، به دلیل وجود مسائلی این زمان‌بندی دچار مشکل می‌شود و ما تحت طرح پایش طرحی صنعتی که در شرکت ایجاد کرده‌ایم تمام طرح‌های که به بهره‌برداری نرسیده است را مورد رصد قرار می‌دهیم و از زوایای مختلف مالی، حقوقی، فنی، موضوعات تکنولوژی و نوع سرمایه‌گذاری مورد بررسی قرار می‌دهیم و طی بازرسی‌ها و تصمیمات اتخاذ شده برای ادامه طرح گرفته می‌شود .

وی افزود: طرح‌هایی که همچنان در مرحله زمین و دیوارکشی باقی مانده است، تحت مصاحبه و مذاکره با صاحب طرح داریم به این نتیجه برسیم که ادامه طرح امکان‌پذیر نیست و حتی فرد را دچار آسیب‌های بعدی می‌کند و شخص را درگیر طرحی می‌کند که توانایی بهره‌برداری آن را ندارد به سمت خلع ید و آزادسازی با طرح کمیته‌های حقوقی و حاکم قضائی هدایت می‌کنیم .

معاون برنامه‌ریزی شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان ادامه داد: طرح‌های با مساعیت‌های فکری و نرم‌افزاری که در ارکان شرکت به متقاضی داده شده به آن‌ها کمک می‌کنیم که هرچه سریع‌تر مراحل تکمیلی خود را طی کند و به مرحله بهره‌برداری برساند .

وحدت‌پور عنوان کرد: در حال حاضر ۱۲۰۰ طرح در سطح شهرک‌های صنعتی در دست پایش قرار داده‌ایم که تاکنون حدود ۵۰۰ طرح مورد پایش قرار گرفته است .

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار