

ثبت ۱۸٫۹ رشد در سه ماهه اول سال به رغم رکود حاکم بر بازار
تورم مسکن اجاره ای درسه ماهه ابتدایی سال جاری ۲٫۳ درصد افزایش یافت.شاخص بهای مسکن اجاری در مناطق شهری کشور در سه ماهه ابتدایی سال جاری به ۱۴۸٫۱ رسید که نسبت به سه ماهه قبل حدود ۲٫۳ درصد و نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل به ۱۸٫۹ درصد افزایش یافته است.این در حالی است که شاخص بهای مسکن در دوازده ماهه منتهی به خردادماه نسبت به دوازده ماه منتهی به خردادماه ۱۳۹۳ حدود ۲۰٫۹ درصد افزایش یافته است.
بنابراعلام بانک مرکزی شاخص بهای مسکن در سه ماهه اول ۱۳۹۳ نسبت به سه ماهه قبل در کلیه استانها افزایش یافت.
بر این اساس بیشترین میزان افزایش متعلق به استان هرمزگان ۵٫۵ درصد و استانهای آذربایجان غربی با ۵٫۲ درصد و ایلام ۳٫۹ درصد بوده است. در عین حال کمترین میزان افزایش مربوط به خراسان جنوبی و کرمانشاه هر یک با ۰٫۸ درصد بود و استانهای سمنان با ۱٫۱ درصد و خراسان شمالی با ۱٫۲ درصد در ردههای بعدی قرار گرفتند.همچنین شاخص بهای مسکن اجاری در استان تهران حدود ۱٫۹ درصد افزایش یافت.
تورم مسکن اجاری در شهرهای بزرگ
این شاخص در سه ماهه اول سال ۱۳۹۳ به ۱۴۷٫۷ رسید که نسبت به سه ماهه قبل ۲٫۲ درصد و نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل ۱۹٫۱ درصد افزایش دارد.
براین اساس شاخص بهای مسکن اجاری در شهرهای بزرگ در ۱۲ ماهه منتهی به خردادماه سال جاری نسبت به ۱۲ ماهه خردادماه سال ۱۳۹۲، ۲۱٫۳ درصد افزایش یافته است.
شاخص بهای مسکن اجاری در شهرهای متوسط
بنابراین گزارش، شاخص بهای مسکن اجاری در شهرهای متوسط در سه ماهه ابتدایی سال ۱۳۹۳ به ۱۴۶٫۶ رسید که نسبت به سه ماهه قبل حدود ۲٫۵ درصد و نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل ۱۷٫۲ درصد افزایش دارد.
براین اساس، تورم مسکن اجاری در شهرهای مختلف به ۱۹٫۱ درصد افزایش یافته است.
تورم مسکن جاری در شهرهای کوچک
شاخص بهای مسکن جاری در شهرهای کوچک در سه ماهه اول سال ۱۳۹۳ به ۱۵۶٫۷ رسید که نسبت به سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۲ معادل ۳٫۴ درصد و نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل ۲۶٫۳ درصد افزایش داشته است.
بنابراین تورم ۱۲ ماهه در مسکن اجاری در شهرهای کوچک به ۲۲٫۲ درصد افزایش یافت.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه