
دبير انجمن صنفي صنايع لبني گفت: فرض کنيم حدود چهار درصد از روغن گياهي در صنعت لبنيات مصرف شود، مشخص نيست چرا تا اين حد حساسيت نسبت به اين موضوع ايجاد شده است در حالي که در بسياري از کشورهاي اروپايي براي آن دسته از مصرفکنندگاني که نسبت به چربيهاي حيواني حساسيت دارند از انواع چربي گياهي در توليد لبنيات استفاده ميکنند.
رضا باکري در گفتوگو با ايسنا اظهار کرد: پيش از اين براي توليد هفت نوع محصول لبني مجوز استفاده از روغن گياهي صادر شده بود که از اين به بعد حذف ميشود اما بايد با کارخانههاي که از روغن پالم در محصولاتي همچون شير و ماست استفاده کردهاند برخود شود.
وي با بيان اينکه دامداران از نظر فني امکان استفاده و افزودن روغن پالم به شير را ندارند، افزود: اعلام ممنوعيت استفاده از روغن گياهي در توليد انواع محصولات لبني به دليل کاهش و حذف تدريجي ترانس اسيدهاي چرب اشباع بود که باعث گرفتگي قلب و عرق ميشود وگرنه سالانه بيش از 1.5 ميليون تن انواع روغن گياهي به کشور وارد ميشود که حدود 750 هزار تن آن روغن پالم گياهي است.
دبير انجمن صنفي صنايع لبني ادامه داد: چربي گياهي در توليد انواع شير، ماست، دوغ، خامه صبحانه و... مجوز ندارد و اگر کارخانهاي از روغن گياهي در توليد اين محصولات استفاده کرده است متخلف بوده و با آن برخورد ميشود.
-
دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
-
افزودن دیدگاه