منحنی طرح های توسعه ای شرکت فولاد مبارکه با مدیریت وتیم فنی خوب در مسیر درستی قرار دارد

شناسه خبر: 178231
منحنی طرح های توسعه ای شرکت فولاد مبارکه با مدیریت وتیم فنی خوب در مسیر درستی قرار دارد

مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان عنوان کرد :

سازمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی و دومین نهاد ارائه دهنده خدمات به بیماران در سطح کشور است 

محمد رجالی مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان در نشستی خبری، که به مناسبت دهه فجر برگزار شد گفت:هزینه درمانی این سازمان در سال گذشته برای درمان و خرید خدمات پزشکی افزون بر ۸۷ هزار میلیارد ریال بود.

وی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی و دومین نهاد ارائه دهنده خدمات به بیماران در سطح کشور است که با ۲بازوی درمان مستقیم و غیرمستقیم، به بیمه‌شدگانش خدمات ارائه می‌دهد.

رجالی اضافه کرد: ۱۵ درصد خدمات درمانی استان بطور مستیقم از سوی تامین اجتماعی تامین می‌شود و اکنون سه بیمارستان شریعتی و غرضی اصفهان و الزهرا(س) نجف‌آباد که در مالکیت تامین اجتماعی هستند با مجموع ۸۰۰ تخت و ضریب اشغال ۸۰ درصد، به بیمه‌شدگان خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی یادآور شد: اصفهان با توجه به تعداد بیمه‌شدگان خود نیازمند ساخت یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی است و هرچند بحث ساخت آن از سال ۱۳۹۳مطرح بود اما بدلایل مختلف هیچگاه اجرایی نشد و در ۲ سال گذشته، این تقاضا در جلسات متعدد با حضور مسوولان استانی نیز مطرح شد و در نهایت مدیریت درمان توانست با شهرداری اصفهان در باره محل احداث این بیمارستان و مسائل پیرامون آن به توافق برسد.

وی اظهار داشت: ایجاد هر تخت بین ۸۰ تا ۹۰ میلیارد ریال هزینه دارد و با وجود مخالفت اولیه ستاد تهران با احداث این مرکز درمانی بدلیل کمبود نقدینگی صندوق، مدیریت درمان اصفهان توانست با پیگیری مستمر در مدت کوتاهی مصوبه تاسیس بیمارستان را از هیات مدیره سازمان مرکزی اخذ کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان اظهار داشت: احداث بیمارستان روند طولانی دارد و موقعیت زمین بیمارستان باید از نظر زیست محیطی نیز تایید شود و مصوبه موسوم به «پیوست سلامت» داشته باشد که اخذ آن بسیار زمانبَر بوده اما این عملیات به اتمام رسیده و بقیه مراحل در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ۲۸ درمانگاه، پلی‌کلینیک و کلینیک تخصصی برای خدمات درمانی سرپایی دارد و در ۲سال گذشته افزایش تعداد درمانگاه‌ها رشد به نسبت خوبی داشته و اکنون ۱۱ مرکز سرپایی جدید در سراسر استان در حال ساخت است که اعتبار قابل توجهی برای ساخت آن مورد نیاز است که خیرین می‌توانند در این زمینه یاریگیر سازمان تامین اجتماعی باشند.

 

مسعود محمدی محمدی سرپرست اداره کل تامین اجتماعی اصفهان نیز درادامه نشست خبری افزود: مجموع دریافتی تامین اجتماعی استان از محل پرداخت حق بیمه‌، ماهانه حدود ۴۲ هزار میلیارد ریال است ولی در مقابل ماهانه بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال توسط این سازمان مستمری، حقوق ایام بارداری، حقوق بیمه بیکاری، غرامت و موارد سایر موارد جزء هزینه‌های درمانی پرداخت می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون حدود ۷۲ درصد از جمعیت استان یعنی افزون بر سه میلیون ۹۳۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند و این در حالیست که تنها حدود یک میلیون و ۳۳۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی و بیش از یک میلیون و ۸۲۴ نفر بیمه شده تبعی(وابسته) هستند.

محمدی ادامه داد: مقایسه آمار بیمه‌شدگان اصلی و افراد تبعی آنها، نشان می‌دهد که بین تعداد افرادی که حق بیمه می‌پردازند با افرادی که از خدمات بیمه‌ بهره‌مند می‌شوند، فاصله زیادی وجود دارد.

سرپرست اداره کل تامین اجتماعی اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۱۱۳ هزار کارگاه فعال در استان وجود دارد که بیشتر آنها کارگاه کوچک هستند، اما در کنار این واحدها افزون بر ۶۹ هزار کارگاه نیمه فعال نیز وجود دارد که بیشترشان به تامین اجتماعی بدهکارند.

محمدی تصریح کرد: امسال تامین اجتماعی استان، بازرسی از کارگاه‌های فعال را تشدید کرد و این موجب شد که تعداد بیمه‌شدگان افزایش یابد ولی ناترازی درآمدها و هزینه‌های ما چالش بزرگی است که باید راهکاری برای آن اندیشیده شود.

وی خاطرنشان کرد: تا سال گذشته مطالبات دفتری و انباشته تامین اجتماعی از دولت بالغ بر ۹۰۰ هزارمیلیارد ریال بود و ماهانه حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال نیز به این مبلغ اضافه می شود و برای کاهش این ناترازی، اصلاح قوانین ضروریست.

سرپرست اداره کل تامین اجتماعی استان اصفهان اضافه کرد: برخی قوانین تامین اجتماعی از مجاری غیرکارشناسی پیشنهاد شده است و باید نسبت به اصلاح آنها کوشید.

وی یادآور شد: ۷۱ از درصد بازنشستگان استان با استفاده از قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شده‌اند و آمار اصفهان در این زمینه بیشتر از میانگین کشوری است و ما وظیفه داریم به قانون عمل کنیم اما شکل اجرای قانون نیز مهم است.

محمدی تاکید کرد: اکنون تعداد زیادی از نیروهای کار بازنشسته هستند که با استفاده از قانون بازنشسته شده‌اند اما توانایی کار دارند، یعنی نه تنها حق بیمه‌ نمی پردازند بلکه

 

مستمری هم می‌گیرند.

وی گفت: اصفهان از نظر وسعت ششمین، از نظر درصد جمعیت شهرنشین چهارمین و از لحاظ کل جمعیت سومین استان کشور است و باید با توجه به این شاخص‌ها بدنبال متناسب سازی خدمات بیمه‌ای بود.

محمدی تصریح کرد: تامین اجتماعی استان از کمبود نیرو رنج می‌برد و این اداره کل امور چهار میلیون بیمه شده را تنها با یک هزار و ۱۰۰ نفر انجام می دهد و دست کم به ۵۰۰ نفر که ظرفیت مصوب ماست، نیرو نیاز دارد.

جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی کشور، سال گذشته حدود ۴۳میلیون نفر و در استان اصفهان افزون بر سه میلیون و ۹۳۳ هزار نفر بود که بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی هستند.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار