رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی:
امروز بیشترین نیاز کشور به تکنسین و تکنولوژی است که این وظیفه را هم با تضمین اشتغال انجام می دهیم.
حسین بلندی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه علمی کاربردی در تالار شهروند اصفهان، اظهار داشت: در همین راستا محل کار در ۳۵ مرکز جدیدی که از دانشگاه جامع علمی کاربردی مجوز دریافت کردند، وجود دارد.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: آمایش ملی کد رشته محلهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در این دوره سه ساله انجام شد، هشت هزار و ۸۰۰ کد رشته محل در دانشگاه جامع علمی کاربردی وجود داشت که ۵۰درصد آنها پس از انجام آمایش، مازاد تشخیص داده شدند و به چهار هزار و ۴۰۰ کد رشته محل کاهش پیدا کرد.
وی با اشاره به حذف چهار هزار و ۴۰۰ کد رشته محل دانشگاه جامع علمی کاربردی، ادامه داد: باید نیازبازار را احصا کنیم و در دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس قانون و شرع موظفیم به گونه ای آموزش دهیم که خروجیهای این دانشگاه جذب بازار کار شوند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه برنامه های درسی دانشگاه ها نیاز به بازنگری دارد، اظهار داشت: آموزش بر اساس آمایش و نیازسنجی بازار کار، به عنوان مهمترین اصل در این بازنگریها مورد توجه قرار گرفته است.
بلندی بیان کرد: در دانشگاه علمی کاربردی چهار هدف عمده توانمند سازی، تضمین اشتغال، طرح آباد و خود اشتغالی را دنبال میکنیم.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امروز بیشترین نیاز کشور به تکنسین و تکنولوژی است که این وظیفه را هم با تضمین اشتغال انجام می دهیم.
وی افزود: پنج هزار نفر در مدت چهار سال برای تعمیرات تجهیزات پزشکی در شهرک سلامت اصفهان، آموزش می بینند که این مجموعه هم برای آنها تضمین اشتغال کرده است که بعضی از این افراد در طول مدت تحصیل و بعضی هم پس از فارغ التحصیلی مشغول به کار خواهند شد.
بلندی اضافه کرد: طرح آباد (آموزش برای اشتغال دانش آموختگان) برای رفع مشکل اشتغال تحصیل کردگان در هیات وزیران به تصویب رسیده و باید سالی ۵۰ هزار نفر از افراد دارای مدرک دانشگاهی و بیکار، جذب بازار کار شوند که بزرگترین خدمت محسوب می شود.
به گفته وی، در زمان حاضر دبیرخانه طرح آباد در بیش از نیمی از استانداریهای کشور توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکیل شده و استانداری باید محل کار را در اختیار دانشگاه قرار دهد و مهارتهای مورد نیاز در دوره های کوتاه مدت دو تا سه ماه در محل کار به دانشجویان ارائه می شود.
بلندی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی از توانایی بالایی برخوردار هستند گفت: این دانشجویان در آینده می توانند از طریق خود اشتغالی وارد بازار کار می شوند.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره حرکت با هدف شناسایی دانشجویان توانمند و کارآفرین در راستای ارائه حمایتهای مسوولان به انجمنهای علمی برتر استانها راه اندازی شده است.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: برنامه و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در چهار سال آینده این است که همه خروجیهای این دانشگاه تضمین اشتغال داشته باشند.
بلندی افزود: تضمین اشتغال و پاسخگویی به نیاز بازار جزو رسالتهای دانشگاه جامع علمی کاربردی است اما بصورت کلان ۴۰ درصد آموزشهای عالی در برنامه هفتم باید مهارتی شود.
بلندی اظهار کرد: دانشگاه جامع سالانه برای به ثمر رسیدن و اشتغال دستکم یکصد هزار فرزند برومند این کشور تلاش میکند.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه آثار ۴۸ انجمن علمی در اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت گفت: آثار نمایشگاه امروز خیلی ضعیف و کمتر از حد و اندازه لازم بود و با وجود در اختیار داشتن ۴۸انجمن علمی باید این نمایشگاه قوی تر و بهتر برگزار میشد.
دبیر اجرایی دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان نیز در این مراسم گفت: ۹۷۳اثر به دبیرخانه جشنواره رسید که ۳۱۹ اثر به مرحله داوری راه یافت و در نهایت ۴۸ اثر بعنوان آثار برگزیده انتخاب شدند.
غلامرضا مالکی با بیان اینکه دانشجویان نخبه ای در مراکز علمی کاربردی استان مشغول به تحصیل هستند، افزود: چاپ ۵۹ کتاب، ۲۸ اختراع و حدود ۹۰ اثر مرتبط با فعالیت های کارآفرینانه در یکسال گذشته توسط دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان شاهد این مدعا است.
آیین اختتامیه دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی روز دوشنبه با حضور رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دبیرکل خانه کارگر ایران و معاون سیاسی و اجتماعی استاندار در تالار شهروند اصفهان برگزار شد.
در این مراسم از برگزیدگان جشنواره حرکت در بخشهای پژوهشی، آموزشی، فناوری و نوآوری تجلیل شد.
آثار برگزیده دوازدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و آثار پژوهشی و فناوری دانشجویان و دانش آموختگان علمی و کاربردی دانشگاه استان نیز در نمایشگاهی در حاشیه این مراسم ارائه شد.