بررسی‌های اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد

بازده ۹ ماهه بورس به ۳۸ درصد رسید

بررسی تحولات بازده بازارهای دارایی نشان می‌دهد بازده بازار سهام ایران از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا پایان آذر به ۳۸ درصد رسیده، این بازار در ماه‌های اخیر روندی رو به بهبود نسبت به سایر بازارهای دارایی سرمایه‌ای تجربه کرده است.

شناسه خبر: 184723
 بازده ۹ ماهه بورس به ۳۸ درصد رسید

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)، بررسی اداره تحلیل‌های اقتصادی و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار نشان می‌دهد بازار سهام که در شهریور سال جاری از نظر بازده نسبت به پایان سال قبل، عملکردی ضعیف‌تر از بازارهای رقیب داشت، در ۳ ماه متوالی اخیر بازده بالاتری نسبت به ارز خارجی ثبت کرده است. این روند موجب کاهش فاصله بازده بازار سهام با بازار طلا نیز شده و جایگاه آن را در میان بازارهای دارایی بهبود بخشیده است.

بر اساس این گزارش، در پایان آذر بازده تجمعی بازار سهام نسبت به پایان سال گذشته به ۳۸ درصد رسید. در همین بازه زمانی، بازار طلا با ثبت بازده ۵۱ درصدی در رتبه‌های بالاتر قرار داشته‌، در حالی که بازده بازار ارز ۳۴ درصد بوده است.

مطابق نمودار در ماه‌های اخیر، بازار سهام با استمرار عملکرد خوب خود برای کسب جایگاه بالاتر نسبت به اصلی‌ترین رقیب خود یعنی طلا خیز برداشته است.

 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار