۲ تا ۵ دی ماه در نمایشگاه بین المللی تهران

تهران میزبان سی‌و دومین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی تهران

محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران از ۲ تا ۵ دی ماه میزبان سی‌ و دومین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی است،این نمایشگاه، نه ‌تنها ویترینی برای نمایش آخرین دستاوردهای صنعت است، بلکه پلتفرمی برای تبادل دانش، عقد قراردادهای بزرگ و توسعه همکاری‌های بین‌المللی به شمار می‌رود.

شناسه خبر: 184310
تهران میزبان سی‌و دومین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی تهران

به گزارش ستاد خبری و اطلاع رسانی نمایشگاه: جلیل غفاری‌رهبر،رئیس ستاد برگزاری این نمایشگاه، اعلام کرد که با وجود تقاضای بالا و تکمیل ظرفیت سالن‌ها، شاهد حضور ۳۲۰ شرکت داخلی و حدود ۴۰ شرکت خارجی از کشورهای چین،ترکیه، آلمان، ایتالیا و ژاپن خواهیم بود. این رویداد ۴۰ هزار مترمربعی، محلی برای نمایش آخرین فناوری‌ها و همچنین میزبان هیئت‌های تجاری منطقه‌ای از عراق، آذربایجان و افغانستان خواهد بود.

وی با بیان اینکه این رویداد در ۱۰ سالن نمایشگاهی و فضای باز برگزار می‌شود،افزود: هنوز ۱۵۰ شرکت برای حضور در نمایشگاه متقاضی هستند که به دلیل همزمانی با دو نمایشگاه دیگر، امکان اضافه کردن سالن نداریم.

رئیس ستاد برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی چاپ و بسته‌بندی تهران اضافه کرد: نمایندگانی از کشورهای پیشرو در صنعت چاپ و بسته‌بندی، از جمله اندونزی، سوئیس، ایتالیا، انگلیس، هند، آلمان، ترکیه و ژاپن نیز در قالب غرفه‌ها یا بازدیدکنندگان ویژه در این دوره حضور خواهند داشت.

غفاری‌رهبر به برنامه‌های جانبی این رویداد اشاره کرد و گفت: طی هماهنگی‌های انجام شده، قرار است هیئت‌های تجاری از کشورهای منطقه شامل عراق، آذربایجان، ارمنستان، افغانستان، ترکیه و ترکمنستان در نمایشگاه حاضر شوند.

به گفته وی، مجموعه‌ای از دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی با موضوعات مختلف چاپ و بسته‌بندی نیز برای این سه روز پیش‌بینی شده که از روز دوم تا چهارم در ساعت‌های مختلف برگزار خواهد شد.

غفاری‌رهبر، با بیان اینکه نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی یکی از مهم‌ترین رویدادهای صنعتی ایران در حوزه چاپ، بسته‌بندی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته است، افزود: در این نمایشگاه شرکت‌های داخلی و خارجی جدیدترین دستگاه‌ها، مواد اولیه و راه‌حل‌های نوآورانه را عرضه می‌کنند. این موضوع به صنعتگران کمک می‌کند از روندهای جهانی و فناوری‌های روز عقب نمانند؛ علاوه‌براین، این نمایشگاه زمینه مناسبی برای برقراری ارتباط بین تولیدکنندگان، بازرگانان و مشتریان داخلی و خارجی است. بسیاری از قراردادهای عمده در حوزه چاپ و بسته‌بندی در همین رویداد شکل می‌گیرد.

وی همچنین گفت: حضور فعالان از بخش‌های مختلف مثل مواد اولیه، ماشین‌آلات، بسته‌بندی، چاپخانه‌ها، صنایع غذایی، دارویی، آرایشی، موجب می‌شود که ارتباطات کاری جدید ایجاد و زنجیره تأمین داخلی تقویت شود.

سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته از ۲ تا ۵ دی‌ماه هر روز از ساعت ۸ تا 16 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آماده بازدید علاقمندان است.

 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار