بازدید دکتر هدایت مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر از غرفه فولاد غدیر نی‌ریز

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر در روز پایانی نمایشگاه متافو، از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ صنایع و معادن غدیر بازدید کرد و در غرفه فولاد غدیر نی‌ریز با دکتر محمدجواد احمدی دیدار و گفت‌وگو داشت.

شناسه خبر: 183930
بازدید دکتر هدایت مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر از غرفه فولاد غدیر نی‌ریز

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، دکتر سید مجید هدایت، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر، امروز با حضور در نمایشگاه متافو، از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ صنایع و معادن غدیر بازدید کرد.

 

وی در ادامه این بازدید، در غرفه شرکت فولاد غدیر نی‌ریز حضور یافت و با دکتر محمدجواد احمدی، مدیرعامل شرکت، درباره آخرین اقدامات، برنامه‌های جاری و دستاوردهای اخیر این مجموعه گفت‌وگو کرد.

 

دکتر احمدی در این دیدار با اشاره به عملکرد رو به رشد شرکت اظهار داشت:

«در حوزه تولید آهن اسفنجی به خودمصرفی رسیده‌ایم و با ثبت رکوردهای تولید و فروش شمش فولادی در گریدهای مختلف، تنها در ماه گذشته بیش از ۱۳۴ هزار تن فروش داشته‌ایم که این فروش به‌صورت نقدی، سلف و اعتباری عرضه شده است.»

 

وی همچنین با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی میان شرکت‌های گروه غدیر، به موضوع ناتراژی انرژی و نقش آن در آینده تولید اشاره کرد و از برنامه شرکت فولاد غدیر نی‌ریز برای احداث نیروگاه برق به‌منظور تأمین پایدار انرژی خبر داد.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار