مدیرعامل فولاد مبارکه عنوان کرد: فولاد مبارکه به دنبال پیشتازی در گریدهای خاص/ با اجرای ۱۲ پروژه استراتژیک و کاهش وابستگی به واردات

راضیه احمدوند

شناسه خبر: 180031

 

مدیرعامل فولاد مبارکه با تشریح رویکرد جدید این شرکت در سال ۱۴۰۴، از تمرکز بر تولیدات کیفی با ارزش افزوده بالا و توسعه گریدهای خاص خبر داد. سعید زرندی از اجرای ۱۲ پروژه استراتژیک، حرکت به سمت استقلال در تولید ورق‌های خاص، و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری‌های هدفمند در زنجیره فولاد سخن گفت.

سعید زرندی، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در حاشیه مراسم رونمایی از محصول استراتژیک و راهبردی ورق ترش API x60 مورد مصرف در خطوط انتقال نفت و گاز، با تأکید بر راهبردهای نوین این مجموعه برای سال ۱۴۰۴ گفت: فولاد مبارکه به‌دنبال تحول کیفی در محصولات خود است و بر همین اساس ۱۲ پروژه استراتژیک را برای ارتقای ارزش افزوده در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: در چند بخش از تولید، تمرکز را به سمت تولیدات خاص و گریدهای پیشرفته برده‌ایم. بزودی شرکت ثبت‌شده جدیدی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد که مأموریت آن افزایش تولیدات خاص و پیشتازی در حوزه گریدهای فولادی در ایران است.

زرندی با اشاره به نقش کلیدی فولاد مبارکه در کاهش واردات گفت: ما خود را ملزم به پیشرو بودن می‌دانیم. تولید محصولات خاص ممکن است از نظر میزان تناژ رکوردهای پیشین شرکت را کاهش دهد، اما در سطح ملی منجر به رشد ارزش افزوده و ارتقاء فناوری خواهد شد.

وی در ادامه به نقش شرکت فولاد صبا نیز اشاره کرد و گفت: مأموریت اصلی این مجموعه، توسعه تولیدات گریدهای سیلیکونی جهت‌دار و غیرجهت‌دار است. همچنین برنامه‌ریزی‌هایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه نورد سرد در دست اجرا داریم.

مدیرعامل فولاد مبارکه با اشاره به رونمایی از محصول جدید در صنعت گاز، اظهار امیدواری کرد: محصول جدید تماماً ایرانی است و می‌تواند نقش مهمی در تأمین نیازهای داخلی و کاهش وابستگی کشور به واردات ایفا کند.

زرندی با تأکید بر اهمیت نقش صادرات در تأمین ارز برای کشور افزود: در حال حاضر، اولویت ما تأمین بازار داخلی است، اما محصولات ما به بیش از ۵۰ کشور دنیا صادر می‌شود. ابتدا نیاز داخل را تأمین می‌کنیم و مازاد آن به بازارهای خارجی عرضه می‌شود.

او در پایان به فعالیت‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه در حوزه سرمایه‌گذاری جسورانه و همکاری با مراکز علمی اشاره کرد: از طریق صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت، در حدود ۳۹ مجموعه سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. هر سرمایه‌گذاری باید یا منجر به کاهش هزینه یا افزایش درآمد شود. در همین راستا، مراکز زیرساختی تحقیق و توسعه در دانشگاه‌های مختلف کشور ایجاد کرده‌ایم.

 

 

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار