مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین گرامیداشت سالروز افتتاح این شرکت:
فولاد مبارکه میتواند اقتصاد فولادی را جایگزین اقتصاد نفتی کند
آیین گرامیداشت سیودومین سالگرد افتتاح شرکت فولاد مبارکه با حضور مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره، جمعی از معاونان و مدیران و کارکنان شرکت و با حضور افتخاری محمدحسن عرفانیان مجری طرح فولاد مبارکه، روز یکشنبه ۲۳ دیماه، در محل برگزاری همایشهای فولاد مبارکه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار فولاد، محمدیاسر طیبنیا، در این آیین با طرح سؤالاتی درباره عملکرد هریک از کارکنان در سال گذشته گفت: حدیث «حاسِبوا أنْفُسَکُم قَبلَ أنْ تُحاسَبوا؛ به حساب خود رسیدگی کنید پیش از آنکه به حساب شما رسیدگی کنند» از پیامبر اکرم (صلیاللهعلیهوآله) به ما میآموزد که باید قبل از محاسبه دیگران، به ارزیابی عملکرد خود دقت نظر داشته باشیم. بزرگ شدن روحی آدمها به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما بزرگ شدن انسان یک مفهوم متفاوت و بهمعنای بزرگ شدن روح و قلب است. «کارِ بامعنا» کلید این بزرگ شدن است.
آیا معنای کارِ ما در فولاد مبارکه صرفاً تولید فولاد و ورق فولادی است؟
وی ادامه داد: باید از خود این سؤال را بپرسیم که معنای کارِ ما در فولاد مبارکه چیست. آیا صرفاً تولید فولاد و ورق فولادی کافی است؟ میتوان پاسخ داد که خوب است، اما کافی نیست. رشد اقتصادی کشور نیز خوب است، اما کافی نیست.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ابراز کرد: ما حداقل ۳۵ تا ۴۰ درصد زمان بیداری خود را در محیط کار میگذرانیم و معنای کارِ ما تأثیر زیادی بر احساس رضایت و نتیجهمندی ما دارد. کسانی که کارِ بامعنا دارند، هم احساس رضایت بیشتری میکنند و هم کار نتیجهمند دارند. اگر امروز در قالبِ مفهوم کار متعالی، به دنبال هر چه سریعتر به مدار آوردن پروژه نورد گرم شماره ۲ باشیم، به کشور کمک خواهیم کرد، زیرا این پروژه اشتغالزایی را افزایش میدهد که ثمرات زیادی به همراه دارد.
هریک از ما هم میتوانیم در فولاد مبارکه یک امیرکبیر باشیم
وی افزود: بیستم دیماه سالروز شهادت امیرکبیر بود، انسانی بزرگ که تا پای جان برای کشورش هزینه داد. هریک از ما هم میتوانیم در فولاد مبارکه یک امیرکبیر باشیم. فولاد مبارکه میتواند نقش بیبدیلی در اقتصاد کشور داشته باشد و اقتصاد فولادی را جایگزین اقتصاد نفتی کند. ایران جایگاه دهم تولید فولاد را در دنیا دارد و در ۱۱ماهِ سال ۲۰۲۴ حدود ۲۸ میلیون تن فولاد تولید کرد که بخش مهمی از آن به همت کارکنان فولاد مبارکه صورت گرفته است. اگر تلاش کارکنان فولاد مبارکه نبود، رکوردهای بزرگ در زمان غیرپیک مصرف انرژی گاز و برق به ثبت نمیرسید، این افتخارآفرینیها محقق نمیشد و کشور نمیتوانست جایگاه خود را حفظ کند.
طیبنیا اضافه کرد: فولاد مبارکه بهمثابه موجودی جاندار است و اگر آن را در قامت انسان زنده توصیف کنیم، امروز ۳۲ ساله شده است. باید بررسی کنیم که این صنعت از نظر روحی نیز بزرگ شده یا خیر. باید از خود بپرسیم تاکنون چه تلاشهایی کردهایم که فولاد مبارکه دچار افول نشود.
وی افزود: برآورد امروز بنده این است که تلاشهای کارکنان و بنیانگذاران فولاد مبارکه به ثمر نشسته و علیرغم اینکه این شرکت طی سالهای گذشته با ناترازیهای مختلفی اعم از حملونقل، مواد اولیه، گاز، برق و آب روبهرو بوده، امروز بزرگ شده و به بلوغ رسیده است. ازجمله مصادیق این بلوغ و بزرگ شدن این است که اکنون بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور را در مدار تولید قرار داده، در مسیر حل مشکل آب خود و حتی صنعت استان اصفهان گام برداشته و فاز نخست پروژه انتقال آب از دریای عمان را به پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی رسانده است.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: فولاد مبارکه در تقویت حوزههای حملونقلی، دانشی و تحولی، اقدامات مؤثری انجام داده و در واقع میتوان گفت فولاد مبارکه در حوزههایی که کشورهای توسعهیافته و شرکتهای پیشرو گام برداشتهاند، حرکت کرده و عقب نمانده است. همچنین ما با راهاندازی معادن کوچک در نقاط مختلف کشور و خرید سهام شرکت صنعتی و معدنی اُپال، تأمین پایدار مواد اولیه موردنیاز خود را تضمین کردهایم.
وی گفت: فولاد مبارکه امروز بزرگترین صادرکننده غیرنفتی کشور است، افتخارات و تحولات خوبی در کشور رقم زده و ما بهخوبی میفهمیم که بنیانگذاران فولاد مبارکه چه سختیهایی کشیدهاند.
حفظ جایگاه قهرمانی سختتر از به دست آوردن قهرمانی است
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ادامه داد: رکوردها و افتخارات فولاد مبارکه از اهمیت زیادی برخوردار است؛ اما همیشه سختتر از به دست آوردن قهرمانی، حفظ جایگاه قهرمانی است و این امر درخصوص رکوردهای تولید فولاد مبارکه نیز صدق میکند. باید با ایجاد معنا در کار، این افتخارات را حفظ کنیم.