برنامه وزارت صمت برای کاهش تولید برخی محصولات در سال ۱۴۰۰

شناسه خبر: 135748

به گزارش جهان اقتصاد به نقل از ایسنا، برنامه‌های وزارت صمت برای سال ۱۴۰۰ در هفت محور تعریف شده که یکی از محورهای آن، توسعه معادن و صنایع معدنی با تاکید بر نقشه راه معدن در قالب چهار برنامه تدوین شده است.

براساس جدول اهداف کمی بخش معدن و صنایع معدنی در تولید محصولات منتخب معدنی، معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت هدف‌گذاری کرده است که تولید فولاد خام از ۲۸ میلیون و ۳۷۴ هزار و ۹۰۰ تن تولید شده در مجموع سال ۱۳۹۹، فرار رفته و به ۳۲ میلیون تن برسد.

پس از آن قصد دارد آهن اسنجی تولیدی داخل از ۲۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تن تولید شده طی ۱۱ ماهه سال گذشته، پنج میلیون و ۲۰۰ هزار تن بیشتر شود و به ۳۳ میلیون تن برسد.

همچنین نقشه‌راه تدوین شده برای سال جاری نشان می‌دهد که این سازمان می‌خواهد که میزان تولید آلومینا را از ۲۲۹ هزار و ۱۰۰ تن تولید شده در سال گذشته را به ۲۴۰ هزار تن ارتقا دهد.

طبق برنامه اعلام شده، قرار است کاشی و سرامیک و شیشه‌جام نیز نسبت به سال گذشته، مشمول افزایش تولید شوند. نقشه راه تدوین شده حاکی از آن است که کاشی و سرامیک پنج میلیون و ۷۰۰ هزار متر مربع و شیشه‌جام ۵۴۹ هزار و ۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشند.

براین اساس تولید کاشی و سرامیک از ۴۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مربع به ۴۵۰ میلیون متر مربع و تولید شیشه جام از یک میلیون و ۱۵۰ هزار و ۵۰۰ تن به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن خواهد رسید.

برنامه‌ریزی برای کاهش تولید برخی محصولات علیرغم شعار تولید، ...

در مقابل اما برخلاف آنکه شعار سال (تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها) بر تولید تاکید دارد، اما معاونت معدنی وزارت صمت اینگونه صلاح دانسته است که تولید کاتد مس، شمش آلومینیوم، و سیمان در سال جاری نسبت به سال گذشته، کمتر تولید شوند. احتمال می‌رود که علت این تصمیم میزان بالای تولید محصولات در سال گذشته باشد و ارقام د نظر گرفته شده برای سال جاری، پاسخگوی میزان تقاضا باشد.

طبق برنامه‌ریزی‌ها تصمیم گرفته شده است که در سال ۱۴۰۰، قریب به ۵۸ میلیون تن سیمان، ۲۳ میلیون تن محصولات فولادی، ۳۷۰ هزار تن شمش آلومینیوم و ۲۷۰ هزار تن کاتد مس تولید شود.

این در حالی است که در مجموع ۱۲ ماهه سال گذشته، ۶۹ میلیون و ۳۸۷ هزار تن سیمان ، ۲۵ میلیون و ۶۹ هزار و ۶۰۰ تن محصولات فولادی، ۴۴۴ هزار و ۶۰۰ تن شمش آلومینیوم و ۲۹۰ هزار و ۸۰۰ تن کاتد مس تولید شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار