مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان: مصرف برق استان همدان به ۱۳۰۰ مگاوات رسیده است

همدان-مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: امروزه مصرف برق در استان همدان به یک هزار و ۳۰۰ مگاوات رسیده است.

شناسه خبر: 181636

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در تور رسانه‌ای بازدید از پروژه‌های صنعت برق و موزه برق استان با اشاره به تاریخچه تولید برق در همدان و وضعیت فعلی مصرف و تأمین انرژی در استان، اظهار کرد: تولید برق در همدان سابقه‌ای بیش از یک قرن دارد و از سال 1314 برق‌رسانی به این منطقه آغاز شده است.

 

وی افزود: در آن زمان، استخر عباس‌آباد به عنوان منبع آبی با فشار، ژنراتورهایی با ظرفیت حدود 500 کیلوولت‌آمپر را به حرکت درمی‌آورد که این میزان تولید برق، معادل تولید دو تا سه ترانس محله‌ای امروزی بوده است، این ظرفیت در آن دوران برای روشن کردن چند لامپ در هر خانه کفایت می‌کرد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تاکید کرد: امروزه مصرف برق در استان همدان به یک هزار و 300 مگاوات رسیده که نشان از توسعه چشمگیر زیرساخت‌ها، صنعت و زندگی مدرن دارد؛ این رشد مصرف، غیرقابل مقایسه با گذشته است و حتی با استانداردهای امروز نیز قابل توجه است.

 

وی به چالش‌های موجود در تأمین برق اشاره و بیان کرد: در سال جاری، به دلیل گرمای بی‌سابقه تابستان و کاهش میزان بارندگی، ظرفیت تولید برق از نیروگاه‌های برق‌آبی کاهش یافته و استان همدان زودتر از سال‌های گذشته وارد دوره ناترازی برق شده است.

 

سهرابی بیدار عنوان کرد: ناترازی برق به این معنی است که میزان مصرف برق از ظرفیت تولید فراتر می‌رود و برای جلوگیری از خاموشی‌های گسترده، مدیریت بار و همکاری مشترکان ضروری است که خوشبختانه مردم و بخش‌های مختلف به ویژه خانگی، عمومی و کشاورزی با رعایت مدیریت مصرف، کمک شایانی به عبور از این دوره کردند.

 

وی ضمن قدردانی از همکاری مردم در مصرف بهینه برق گفت: امیدواریم با شروع بارندگی‌ها و کاهش دما، این دوره ناترازی به پایان برسد و شبکه برق به ثبات بیشتری دست یابد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه وضعیت برق در کشور و منطقه همواره نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت مصرف است، گفت: با توجه به افزایش مصرف برق و تغییرات اقلیمی، درخواست داریم مردم و دستگاه‌ها با همکاری خادمین خود را در تأمین برق یاری کنند.

 

*تبدیل 880 کیلومتر از شبکه حوزه برق همدان یک به کابل خودنگهدار

 

مدیر برق همدان یک نیز در بازدید از پروژه‌های صنعت برق با اشاره به اینکه پیش‌تر شبکه برق امور یک دارای 930 کیلومتر سیم مسی بود، اظهار کرد: تاکنون بیش از 880 کیلومتر از این شبکه به کابل خودنگهدار تبدیل شده و مابقی نیز در دستور کار قرار دارد.

 

ذبیح‌الله عواطف فاضلی افزود: سرقت سیم‌های مسی یکی از چالش‌های اساسی در شبکه توزیع برق بود که موجب نارضایتی شهروندان می‌شد که پس از اجرای طرح تبدیل به کابل خودنگهدار، تاکنون موردی از سرقت در این بخش گزارش نشده است.

 

وی در ادامه به مزایای فنی این طرح اشاره کرد و گفت: کابل‌های خودنگهدار نه تنها مانع سرقت می‌شوند، بلکه با بهبود کیفیت ولتاژ، مشکلات مربوط به افت ولتاژ به‌ویژه در ساعات اوج مصرف را نیز به‌صورت چشمگیری برطرف کرده‌اند؛ در حال حاضر، تمامی مشترکینی که پیش‌تر با ولتاژ کمتر از حد استاندارد (بین 200 تا 220 ولت) مواجه بودند، اکنون از ولتاژی پایدار برخوردار هستند.

 

مدیر برق همدان یک تاکید کرد: در شرایط نامساعد جوی، سیم‌های مسی مستعد پارگی و افتادن بر معابر بودند که مخاطرات ایمنی برای شهروندان به همراه داشت، اما کابل‌های خودنگهدار به دلیل ساختار مقاوم خود، چنین مشکلاتی را ندارند و موجب افزایش پایداری شبکه و کاهش خاموشی‌ها شده‌اند.

 

عواطف فاضلی از احداث 22 دستگاه پست هوایی جدید در امور برق همدان یک خبر داد و بیان کرد: این پست‌ها با هدف پاسخگویی به رشد بار مصرف، فروش انشعابات جدید و بهبود وضعیت تامین برق در نقاط مختلف شهر ایجاد شده‌اند و تاکنون 12 دستگاه از این پست‌ها نصب شده و مابقی در دست اقدام است.

 

به گفته وی، در راستای کاهش تلفات انرژی و افزایش کیفیت روشنایی، تعداد 4 هزار و 800 دستگاه چراغ قدیمی در معابر سطح شهر به چراغ‌های LED با راندمان بالا و مصرف بهینه تغییر یافته‌اند.

 

مدیر برق همدان یک با اشاره به استفاده از کابل‌های خودنگهدار آلومینیومی تابیده عنوان کرد: در سال جاری با وجود برخی موارد سرقت محدود، استفاده از این کابل‌ها باعث کاهش چشمگیر میزان تلفات و خسارات ناشی از سرقت شده است.

 

وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی برای تکمیل 100 درصدی طرح کابل‌کشی خودنگهدار در منطقه یک همدان در اولویت قرار دارد و تلاش خواهد شد تا این پروژه تا پایان سال جاری به‌طور کامل به سرانجام برسد.

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار