کد خبر: 2277
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۳گروه : صنعت و معدن
اخبار کوتاه تولید ۱۷ خردادماه
بهرهبرداری از پیشرفتهترین مرکز تست آلایندگی خودرو با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشرفته ترین مرکز تست آلایندگی خودرو در خاورمیانه به بهره برداری رسید.محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت همزمان با بازدید از خطوط تولید گروه صنعتی ایران خودرو در تهران، آزمایشگاه های تست آلایندگی خودرو براساس استانداردهای یورو۴ و یورو۵ را نیز افتتاح کرد.با اجرای این پروژه آزمایشگاه های مرکز طراحی و توسعه پلاتفرم ایران خودرو امکان انجام کلیه تستهای آلایندگی و مصرف سوخت خودرو تا سطح استاندارد یورو۴ و یورو۵ را دارد. کمبود قطعات یدکی برخی خودروهای وارداتی آماده سازی شبکه برق برای ورود خودروهای برقی همایش بین المللی علوم زمین یونسکو در تهران برگزار می شود خودروسازان سرمایه خود را از بانک به صنعت خودرو بازگردانند تولید طلا از ۲۰۰ کیلو به ۳ تن می رسد
رییس انجمن ملی حمایت از حقوق مصرفکنندگان گفت: کمبود قطعات یدکی خودروهای وارداتی مشکلات زیادی را برای مصرفکنندگان ایجاد کرده است .محمد جعفری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه خدمات پس از فروش به اولویت آخر واردکنندگان خودرو تبدیل شده است.وی با بیان اینکه حتی در برخی از برندهای خودروهای وارداتی شبکه خدمات پس از فروش وجود ندارد، خاطرنشان کرد: این واردکنندگان تنها خودرو را فروخته و اقدامی در راستای ایجاد شبکه خدمات پس از فروش انجام ندادهاند.
مدیرعامل توانیر با اشاره به آماده سازی شبکه برق ایران برای شارژ و تردد خودروهای برقی از صرفهجویی سالانه ۲ میلیارد لیتری مصرف سوخت مایع با ساخت نیروگاه اتمی بوشهر خبر داد. نخستین خودروی برقی وارد به کشور قادر است با هر بار شارژ الکتریکی مسافتی بیش از ۱۰۰ کیلومتر را با حداکثر سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت طی کند و هر بار شارژ الکتریکی آن هزینهای حدود ۴۰۰ تومان دربر خواهد داشت.شارژ برق این خودروها با استفاده از شبکه برق خانگی به زمانی حدود ۴.۵ تا ۵ ساعت نیاز دارد.
استراتژی ایمیدرو بازنگری و به روز شد
تهران – ایرنا- استراتژی جدید ایمیدرو در هماهنگی با سیاست های دولت یازدهم در بخش صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد مقاومتی و اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازی یارانه ها تدوین و رونمایی شد.مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی این سازمان با اعلام این مطلب گفت: اسناد بالادستی دیگری که در نسخه جدید و به روز شده استراتژی ایمیدرو نقش داشته شامل محورهای اصلی سند چشم انداز، سیاست های کلی نظام در بخش معدن و صنایع معدنی و پیش نویس سند راهبردی صنعت، معدن و تجارت است.امیر صباغ افزود: نخستین نسخه استراتژی های این سازمان در سال ۱۳۸۳ تدوین شد و در سال ۱۳۸۹ ویرایش دوم استراتژی بنابر شرایط اقتصادی و سیاسی کشور در آن دوره انجام شد و اینک نیز با توجه به اسناد بالادستی و شرایط پیش روی کشور، ویرایش جدید در نیمه دوم سال ۱۳۹۲با استفاده از یک تیم دانشگاهی و کارشناسی، تدوین و به تصویب هیات عامل سازمان رسید و در مرحله اجرا قرار گرفت.
همایش برنامه بین المللی علوم زمین یونسکو (سازمان علمی فرهنگی ملل متحد) مهر ماه سال جاری با همکاری این سازمان در تهران برگزار می شود. همایش سوم پروژه شماره ۵۸۹ آی جی سی پی (IGCP 589) نام این گردهمایی است که قرار است ۲۹ و ۳۰ مهر ماه ۹۳ در تهران بر پا شود.پروژه های پژوهشی آی جی سی پی(برنامه بین المللی علوم زمین یونسکو) با هدف ایجاد انگیزه جهت همکاری های منطقه ای و بین المللی برای انجام پژوهش های بنیادی و کاربردی در سراسر دنیا برنامه ریزی و اجرا می شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: تعرفه بالای واردات خودرو و اختصاص ارز مبادلاتی و تسهیلات بانکی به خودروسازان، جای هرگونه افزایش قیمت را از خودروسازان می گیرد.بهروز نعمتی در گفت و گو با خانه ملت، درباره احتمال افزایش قیمت خودرو از سوی شورای رقابت، گفت: مخالف هرگونه افزایش قیمت خودرو هستم و دلیلم هم این است که دولت رانت های زیادی به خودرو سازان می دهد. وی با بیان اینکه قیمت خودرو تولید داخل با قیمت خودرو مشابه خارجی ۲۰ تا ۲۵ درصد است، افزود: خودروسازان باید مشکلات خود را در درون خود حل کنند.این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مدیریت خودروسازان ضعیف است،گفت:وزیر صنعت و معدن باید به خودروسازان فشار بیاورد که پولهایی را که در بخش هایی مثل بانک و یا شرکتهای سهامی سرمایه گذاری کرده اند به صنعت خودرو بازگردانند و با نقدینگی خود امور خود را پیش ببرند.
مهدی کرباسیان، رپیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: امیدواریم معدن زرشوران که یکی از بزرگترین معادن طلای دنیاست، انشاءالله با ظرفیت سه تن تولید در سال در آینده نزدیک، به بهرهبرداری برسد. به گزارش خبرآنلاین کرباسیان در پاسخ به این سوال که به لحاظ منابع معدنی مانند طلا چه وضعیتی داریم، گفت: در خصوص معدن طلای داشکسن که ریوتینتو آن را کشف کرد باید بگویم این معدن ابتدا به کاناداییها واگذار شد و بعد آن را به قزاقها فروختند. آخرین خبری که دارم مبنی بر این است که ریوتینتو دیگر در این معدن سهمی ندارد و قزاقها آن را فعال کردهاند. وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چه میزان طلا داریم اینگونه پاسخ داد: همانطور که گفتم باید روی معادنمان کار شود. ظرفیتهای معدنی خوبی در کشور داریم. نقاط معدنی که میتواند در آنها طلا وجود داشته باشد، در مناطق مختلف کشور مانند سیستان و بلوچستان، یزد، کردستان، آذربایجان غربی و زنجان شناسایی شده است ولی باید کار اکتشافی وسیع و گستردهای انجام داد. او در رابطه با میزان تولید طلا در سال ۱۳۹۲ گفت: حدود ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا در مجتمع معدنی موته تولید شده که با بهرهبرداری از زرشوران به بالای سه تن خواهیم رسید.