جمعه 07 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 5445 15:08 1393/07/02
هاشمي رفسنجاني: اگر منطق و استدلال داريم، نبايد از مذاکره بترسيم

هاشمي رفسنجاني: اگر منطق و استدلال داريم، نبايد از مذاکره بترسيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
هاشمي رفسنجاني: اگر منطق و استدلال داريم، نبايد از مذاکره بترسيم

هاشمي رفسنجاني: اگر منطق و استدلال داريم، نبايد از مذاکره بترسيم

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، ترس و نگراني عده اي از مذاکرات دولت با جهانيان را برخاسته از نگاه باندي و جناحي به منافع ملي خواند و گفت: اگر به منطق و استدلال زبان انقلاب اعتقاد و ايمان داريم، چرا بايد پيشاپيش از مذاکره با ديگران بترسيم؟
 به گزارش روابط عمومي مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت الله "اکبر هاشمي رفسنجاني" صبح روزچهارشنبه در ديدار جمعي از اعضاي شرکت کننده در نخستين اردوي تشکل هاي اسلامي وسياسي دانشگاه آزاد اسلامي سراسر کشور، تلاش براي علم و پيشرفت را نخستين و مهمترين حق هر انساني خواند و گفت: بدترين ظلم به انسان ها اين است که استعدادهاي جوانان را هدر دهيم و آرزوهاي فردي و اجتماعي مردم را ناديده بگيريم.
وي با اشاره به نخستين سوره قرآن کريم که بر پيغمبر اسلام نازل شد، گفت: اسلام در اين سوره آن هم در حجازي که با سوادانش به اندازه انگشتان يک دست نبودند، خواندن، نوشتن، بيان و در نهايت علم و دانش را برنامه خود مي داند که حاصل آن تمدن بزرگ اسلامي در جهان است.
رييس هيات مووسس و هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي با يادآوري شرايط دانشگاه ها و آمار دانشجويان و علاقه مندي جوانان به تحصيلات دانشگاهي در اوايل انقلاب، اظهار داشت: ما که در شوراي انقلاب و بعدها در مجلس بوديم و بحث مي کرديم، مي ديديم که ظرفيت دانشگاه ها بيش از 150 هزار دانشجو نيست، اما تقاضاها براي کنکور بسيار زياد بود و سرخوردگي جوانان در عدم موفقيت براي گذشتن از سد کنکور، تاثيرات منفي فراواني بر آنان، خانواده ها و جامعه داشت.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تشريح چگونگي طرح دانشگاه آزاد اسلامي و تاسيس آن، به جلسه خود با امام(ره) اشاره کرد و افزود: وقتي توضيح دادم، امام راحل با تيزبيني، هوشياري و آينده نگري که از ويژگي هاي ايشان بود فورا پذيرفتند و حمايت هاي مادي و معنوي ايشان بهترين سرمايه براي آغاز کار ما در آن شرايط بود که به خاطر روحيه انقلابي بعضي ها، تب دولتي کردن امور داغ بود و فعاليت بخش خصوصي را مخصوصا در آموزش تکفير مي کردند.
آيت الله هاشمي رفسنجاني با بيان دستاوردهاي دانشگاه آزاد اسلامي و آثار فرهنگي و اجتماعي گستردگي آن در سراسر کشور، تصريح کرد: فضا براي خدمات دانشگاه آزاد باز شده و همه مؤسسات آموزش عالي را همکار خود در گسترش علم، دانش و تکنولوژي مي دانيم و اميدواريم در اين شرايط، جامعه در مسير پيشرفت دانش و تکنولوژي گام بردارد.
رييس هيات موسس و هيات امناي دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به انتقادات دولت گذشته عليه اين دانشگاه، گفت: تخريب دانشگاه آزاد اسلامي و تحقير دانشجويان اين دانشگاه را شعار تبليغاتي خود در انتخاب کرده بودند و کارشکني هاي خود را اقدام انقلابي مي خواندند، و در دو سال آخر دولت، آن را به دست گرفتند، اما به گواهي اسناد و شواهد در اين دو سال، بدهي هاي بسياري به بار آوردند و حتي مي خواستند بعضي ها از واحدها را بفروشند.

آيت الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ به مطالبات سياسي دانشجويان و گله آنان از شرايط سياسي کشور و مانع تراشي در کارهاي دولت، گفت: کساني که دولت سابق را با همه خرابکاري ها، قدّيس مي خواندند، امروز در مقابل هر اقدام مؤثر دولت جديد، موضع مي گيرند.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، سياست خارجي را از موفقيت هاي دولت يازدهم خواند و گفت: اين برنامه بر اساس تعاليم پيامبر اسلام است که در آن شرايط براي احقاق حقوق مسلمين با مشرکان مذاکره مي کرد.
وي ترس و نگراني عده اي از مذاکرات دولت با جهانيان را برخاسته از نگاه باندي و جناحي به منافع ملي خواند و گفت: اگر به منطق و استدلال زبان انقلاب اعتقاد و ايمان داريم، چرا بايد پيشاپيش از مذاکره ي با ديگران بترسيم.
وي با تقدير از آغاز فعاليت تشکّل هاي اسلامي و سياسي اين دانشگاه گفت: بايد فضاي دانشگاه براي بحث هاي سياس، علمي، فرهنگي و اجتماعي آزاد باشد تا بهترين راه ها در تضارب آرا شناخته و انتخاب شود.
آيت الله هاشمي رفسنجاني در پاسخ گلايه يکي از حاضرين از ايجاد محدوديت براي فعاليت هاي سياسي گفت: جلوگيري از فعاليت هاي مثبت جوانان، ظلم به دانشجويان و مردم و برخلاف اهداف انقلاب اسلامي است.
وي با بيان فوايد فعاليت هاي تشکّل هاي دانشجويي گفت: دانشگاه و دانشجو بايد بدانند که رفتار و گفتار عاقلانه و عادلانه آنها اعتبار دانشگاه و کشور را بالا مي برد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام اشتغال را مشکل امروز جامعه، مخصوصاً جوانان و به ويژه فارغ التحصيلان دانشگاهي دانست و گفت: دانشگاه آزاد برنامه اي براي تاسيس پرديس ها و بنيادها دارد تا از طرح ها و اختراعات دانشجويان براي تجاري سازي حمايت شود.
وي افزود: براساس اين طرح هر دانشجويي بتواند ايده و نظريه براي توليدات علمي، فني و صنعتي داشته باشد، مي تواند روي حمايت دانشگاه آزاد اسلامي حساب نمايد.
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به سخنان ديروز دکتر ميرزاده در خصوص حمايت از دانش آموزان و دانشجويان نخبه و مستعد گفت: بايد راه براي درخشش استعدادها در جامعه باز شود.
وي پنج ميليون فارغ التحصيل و نزديک به 2 ميليون دانشجو و 60 هزار دانش آموز مدارس سما را مجموعه اي ارزشمند براي دانشگاه آزاد اسلامي و کشور خواند و گفت: با تشکيلات منظم و سازماندهي آنها و تبادل نيازها و ظرفيت ها، آينده روشني پيش روي داريم که بايد براي توسعه و پيشرفت کشور تلاش نماييم.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |