جمعه 07 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 3927 13:03 1393/05/10
سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی به ۱۰درصد می رسد

سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی به ۱۰درصد می رسد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی به ۱۰درصد می رسد

سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی به ۱۰درصد می رسد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

گروه بازارپول : رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه براساس برر‌سی‌ ما، در صورتی که بیمه‌های تامین اجتماعی را در نظر بگیریم، سهم بیمه از تولید ناخالص داخلی به ۱۰ درصد می‌رسد، گفت: بنابراین، پوشش‌های بیمه‌ای که مردم ایران دریافت می‌کنند، از میانگین جهانی بالاتر است

محمد ابراهیم امین  با اشاره به چالش‌های بیمه‌های عمر در ایران، اظهار داشت: مهمترین چالش این نوع بیمه، تورم است، زیرا در شرایط تورمی، نرخ سود سپرده بانکی ۲۲ درصد است و بانک‌ها بزرگترین رقیب برای بیمه‌ها است.
وی افزود: البته تورم بر بیمه‌های عمر سرمایه‌گذاری تاثیرگذار است، اما این پدیده بر بیمه‌های عمر زمانی که یکساله خریداری می‌شود، تاثیرگذار نیست، اما باز هم استقبالی از آن نمی‌شود.
رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه بخشی از بیمه‌نامه‌های عمر، مربوط به فوت و بخش دیگر سپرده‌گذاری است، گفت: نرخ بازده بخش سرمایه‌گذاری براساس آیین‌نامه مصوب شورای عالی بیمه حداکثر ۱۸ درصد است.
وی ادامه داد: چون تورم برای سال‌های بعدی قابل پیش‌بینی نیست، نرخ بازده به ۱۵ درصد و سال بعد آن به ۱۰ درصد کاهش یافته است. اگر تورم در طول آن سال‌ها بالا باشد، به نفع بیمه و به زیان بیمه‌گذار است، اما اگر تورم به کمتر از ۱۰ درصد برسد، به زیان شرکت بیمه و نفع بیمه‌گذار است، زیرا شرکت بیمه در شرایط تورم کمتر از ۱۰ درصد باید ۱۸ درصد ارزش افزوده به حساب بیمه‌گذار منظور کند.
امین با بیان اینکه عدم اطمینان برای شرکت بیمه و بیمه‌گذاران در چنین شرایطی زیاد است، گفت: در این وضعیت افراد نمی‌توانند تصمیم منافع خرید بیمه عمر را بسنجند و از طرف دیگر شرکت بیمه هم از سوددهی آن مطمئن نیست.
رئیس شورای عالی بیمه تصریح کرد: بیمه‌های عمر چون از پیچیدگی و تنوع برخوردار است، کسانی می‌توانند به مردم معرفی کنند که خود علاوه بر آشنایی کامل با ویژگی‌های محصولات بیمه‌های عمر، انگیزه، استعداد و درک و روابط عمومی مناسبی داشته باشند؛ یکی از مشکلات صنعت بیمه نداشتن فروشنده‌های خوب است.
وی با اشاره به عدم دانش و صلاحیت مناسب نمایندگی‌های شرکت‌های بیمه، افزود: یکی از کارهای بیمه مرکزی پالایش نمایندگی‌ شرکت‌های بیمه است؛ در سال‌های گذشته مجوز تاسیس نمایندگی به راحتی به افراد مختلف داده شده، در حالی که اداره نمایندگی بیمه کار تخصصی و فنی است و نیازمند آموزش و کسب مهارت‌های مختلف است.
امین عامل سوم سهم پایین بیمه‌های عمر را پوشش وسیع بیمه تامین اجتماعی دانست و تصریح کرد: این پوشش در واقع جایگزین بیمه‌هایی می‌شود که مردم با اختیار می‌خرند، به طوری که براساس آخرین گزارش‌ها، ضریب نفوذ واقعی بیمه در کشور ۱۰ درصد است، اما به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از این حق بیمه‌ها به دست شرکت‌های بیمه تجاری نمی‌رسد، در رقم ضریب نفوذ صنعت بیمه و سهم آن از تولید ناخالص داخلی لحاظ نمی‌شود.
به گزارش ایستانیوز به نقل از فارس،رئیس کل بیمه مرکزی گفت: بنابراین با توجه به اینکه میانگین جهانی ضریب نفوذ صنعت بیمه ۷ درصد است، پوشش‌های بیمه‌ای که مردم ایران دریافت می‌کنند، از میانگین جهانی بالاتر است.
امین با اشاره به ارائه بیمه‌های مستمری و بازنشستگی و سایر بیمه‌ها که توسط بیمه تامین اجتماعی عرضه می‌شود، اظهارداشت: این بیمه‌ها در سایر کشورها معمولا توسط بیمه‌های تجاری ارائه می‌شود، اما در ایران توسط دولت و بیمه‌های اجتماعی عرضه می‌شود و در آمار و ارقام منظور نمی‌شود.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |