جمعه 07 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 5873 16:22 1393/07/22
رسولي : استراتژي اصلاح‌طلبان براي انتخابات بايد اجماع حداکثري باشد

رسولي : استراتژي اصلاح‌طلبان براي انتخابات بايد اجماع حداکثري باشد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
رسولي : استراتژي اصلاح‌طلبان براي انتخابات بايد اجماع حداکثري باشد

رسولي : استراتژي اصلاح‌طلبان براي انتخابات بايد اجماع حداکثري باشد

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

 امروز بالاترين انسجام را در حوزه راهبردي در ميان سران اصلاحات مي‌بينيم/هر ميزان که نسبت و نزديکي اصلاحات با متن جامعه و فعاليت‌هاي مدني توسعه يابد و فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي اصلاح‌طلبان از حوزه غيرمعطوف به قدرت رسمي توسعه يابد بر ميزان کارآيي و اثربخشي اصلاح‌طلبان به عنوان يک جريان فکري، ‌فرهنگي، اجتماعي و سياسي افزوده مي‌شود.
يك فعال سياسي اصلاح‌طلب با بيان اينكه انسجام اصلاح‌طلبان همچنان مسير تکاملي خويش را طي مي‌کند، تاكيد كرد: مهمترين استراتژي جريان اصلاح‌طلب براي انتخابات مجلس دهم بايد اجماع و انسجام حداکثري باشد.
حسن رسولي در گفت‌وگو با ايلنا، در خصوص ارزيابي‌اش از وضعيت کنوني اصلاح‌طلبان گفت: فکر مي‌کنم که وضعيت فعلي جريان اصلاح‌طلب در مقايسه با هشت سال گذشته، در شرايط بسيار مناسب‌تري قرار دارد.
وي ادامه داد: يکي از دلايل اين بهبودي و وضعيت مناسب اصلاح‌طلبان نسبت گذشته اين است که رابطه اصلاح‌طلبان با متن و بطن جامعه و حضورشان در فعاليت‌هاي مدني و سياسي روزبه‌روز از گستردگي بيشتري برخوردار مي‌شود.
عضو شوراي عالي بنياد باران با بيان اينکه ارزيابي‌ام از وضعيت اصلاح‌طلبان مثبت است، اظهار داشت: هر ميزان که نسبت و نزديکي اصلاحات با متن جامعه و فعاليت‌هاي مدني توسعه يابد و فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي اصلاح‌طلبان از حوزه غيرمعطوف به قدرت رسمي توسعه يابد بر ميزان کارآيي و اثربخشي اصلاح‌طلبان به عنوان يک جريان فکري، ‌فرهنگي، اجتماعي و سياسي افزوده مي‌شود.
رسولي با بيان اينکه در دولت‌هاي نهم و دهم و بالاخص از سال 88 به اين‌سو، فضاي سياسي کشور به صورت يک طرفه و تک‌صدايي و در جهت ايجاد محدوديت‌هاي بيشتر براي جريان اصلاحات بود، تصريح کرد: دامنه اين تک‌صدايي تا حدي بود که از دستاوردهاي اين روند به عنوان حاکميت يکدست، جريان رقيب اصلاحات به عنوان پيروزي عظيم براي خود ياد مي‌کرد و برخي از چهره‌هاي رسانه‌اي ـ سياسي جريان اصولگرا اين سکوت غيرعادلانه اصلاح‌طلبان در فضاي عمومي کشور را به مثابه پايان اصلاحات و حتي مرگ اصلاحات تعبير مي‌کردند.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با اشاره به انتخابات رياست جمهوري سال گذشته ياد‌آور شد: انتخابات رياست جمهوري دوره يازدهم و فراز و فرودهايي که داشت نشان داد که هرچند با فراهم نبودن شرايط براي حضور آقاي خاتمي به عنوان رهبر اصلاحات و ردصلاحيت غيرقابل پيش‌بيني و عجيب َآقاي هاشمي به عنوان کانديداي غيراصلاح‌طلب مورد حمايت اصلاحات و نيز کناره‌گيري اخلاقي، تاريخي و سياسي آقاي دکتر عارف از صحنه انتخابات، جريان اصلاحات به گونه‌اي انسجام يافته که به اهدافي غير از مقاصد زودگذر حتي انتخابات رياست جمهوري مي‌انديشد.
وي با بيان اينکه انتخابات سال گذشته اثبات‌کننده اين بود که اصلاحات همچنان پرقدرت است، خاطرنشان کرد: فاصله گرفتن جريان اصلاحات از قدرت رسمي بيانگر اين بود که نه تنها از قدرت جريان اصلاح‌طلب کاسته نشده بلکه به همان ميزان نيز به قدرت آنها افزوده شده است.
عضو هيات مديره بنياد اميد ايرانيان تاکيد کرد: در حاشيه انتخابات رياست جمهوري سال 92 مشاهده کرديم که همبستگي و اتحاد اصلاح‌طلبان نسبت به سال‌هاي گذشته وضعيت بهتري پيدا کرده است.
رسولي با تاکيد بر اينکه انسجام اصلاح‌طلبان همچنان مسير تکاملي خويش را طي مي‌کند، ابراز داشت: معتقدم با توجه به هفت، هشت سال گذشته، نسبت به فاصله‌اي که ميان اصلاح‌طلبان و فعاليت‌هاي سياسي معطوف به قدرت رسمي رخ داده که خوشبختانه طي آن اصلاح‌طلبان در حوزه‌هاي مدني فعال شدند و نقش و جايگاه‌شان نيز پررنگ‌تر شده است.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با اشاره به سخنان چندي پيش سيدمحمد خاتمي مبني بر اينکه قصد بازگشت به قدرت رسمي را ندارد، بيان کرد: آقاي خاتمي تاکيد کردند که قصد بازگشت به قدرت رسمي ندارند و يا آقاي دکتر عارف بدون چشمداشت به قرار گرفتن در مناصب دولتي ضمن فعاليت‌هاي مدني و اجتماعي بيشترين حمايت را از دولت دارند و فکر مي‌کنم دور شدن اصلاح‌طلبان از فعاليت‌هاي سياسي معطوف به قدرت و ورود در متن و بطن جامعه، سرفصل جديدي براي اثرگذاري بيشتر آنها در حوزه‌هاي مختلف است.
وي در پاسخ به اين سوال که دغدغه امروز جريان اصلاح‌طلب چيست؟ عنوان کرد: آنچه امروز بيشترين دغدغه اصلاح‌طلبان است، کمک به دولت يازدهم براي بازگرداندن شرايط کشور از وضعيت ناگوار هشت سال گذشته به حالت عادي است.
عضو شوراي عالي بنياد باران افزود: دومين دغدغه اصلاح‌طلبان توسعه فعاليت‌هاي اصلاح‌طلبانه در جامعه و نهادينه شدن تفکر اصلاح‌طلبي براي برون‌رفت از مشکلات و برنامه‌ريزي براي حضور منسجم‌تر در انتخابات سال آتي مجلس شوراي اسلامي است.
رسولي در خصوص اينکه چه آسيبي مي‌تواند جريان اصلاح‌طلب را ممکن است تهديد کند؟ گفت: برخلاف سال 84 که اصلاحات از ناحيه رهبري و راس مورد تهديد بود، امروز بالاترين انسجام را در حوزه راهبردي در ميان سران اصلاحات مي‌بينيم، در رده‌هاي مياني هم هرچند فعاليت‌هاي اصلاح‌طلبانه با مشکلاتي مواجه است ولي ما با پذيرش خوبي در جامعه روبه‌رو هستيم.
عضو هيات مديره بنياد اميد ايرانيان اضافه کرد: اگر جريان اصلاحات با مشکل و چالشي روبه‌رو شود، اين مشکل در بدنه و نيروهاي اجرايي است که ممکن است رفتارهايي داشته باشند که دون شان جريان اصلاح‌طلب باشد که آن براي بدست گرفتن پست‌هاي دولتي است که بايد چاره‌جويي شود.
وي تفکر اصلاح‌طلبي را يک تفکر اصيل ديني و ملي در بطن جامعه دانست و اظهار داشت: رفتارهاي اصلاح‌طلبانه بايد متناسب با اصالتش باشد.
اين فعال سياسي اصلاح‌طلب در خصوص راهبرد و استراتژي جريان اصلاحات در انتخابات آتي مجلس نيز تصريح کرد: مهمترين استراتژي جريان اصلاح‌طلب براي انتخابات مجلس دهم بايد اجماع و انسجام حداکثري باشد.
رسولي در پايان با اشاره به رفتار اصلاح‌طلبان در انتخابات سال گذشته رياست جمهوري بيان کرد: در سال 92 علي‌رغم شرايط دشوار، زيباترين رفتارهاي عاقلانه سياسي از حيث همگرايي اصلاح‌طلبان براي خروج از شرايط زيان‌بار سال‌هاي گذشته را شاهد بوديم و براي انتخابات مجلس نيز بايد با همين راهبرد وارد انتخابات شويم و با يک جبهه واحد در سراسر کشور اين تفکر را به افکار عمومي عرضه کنيم تا شرايطي فراهم شود که انتخاباتي آزاد، رقابتي و پويا در کشور داشته باشيم.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |