جمعه 07 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 3160 14:52 1393/04/18
ازدواج با مطلقه‌ها باید فرهنگ سازی شود

ازدواج با مطلقه‌ها باید فرهنگ سازی شود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
ازدواج با مطلقه‌ها باید فرهنگ سازی شود

ازدواج با مطلقه‌ها باید فرهنگ سازی شود

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی


معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد طلاق ها به دلیل انتخاب نامناسب بوده است، گفت: باید فرهنگسازی جدی در زمینه ازدواج با مطلقه ها انجام شود، به طوریکه ازدواج با این افراد نه تنها منعی ندارد بلکه تاکید دینی است و نگاه جاهلیت مردان ایرانی برای ازدواج با زنان مطلقه باید از بین برود.
به گزارش مهر، محمود گلزاری در همایش روز جهانی جمعیت اظهارداشت: مهمترین مسئله ای که در بحث جمعیت وجود دارد، فقط مکانیزم تشویقی و تنبیهی برای باروری و تشویق جوانان به ازدواج، مهمترین موضوعاتی اند که باید به آنها پرداخته شود.
وی با اشاره به اینکه خانواده ها در شرایط کنونی دنیا دچار بحران جدی هستند، گفت: این موضوع فقط مختص کشور ما نیست بلکه از ۳۰ سال قبل با بحران خانواده در دنیا روبرو هستیم به طوریکه کارشناسان غرب عنوان می کنند که خانواده سنتی کارکردهای خود را از دست داده و از آن به عنوان تئوری زبان خانواده نام می برند و معتقدند باید برای خارج شدن از بحران های طبیعی روش های جایگزین نیز استفاده شود.
گلزاری گفت: بی رغبتی به ازدواج، افزایش سن ازدواج، خانواده های آشفته، همسرآزاری، کودک آزاری، طلاق عاطفی، افزایش خیانت و طلاق از جمله موضوعاتی است که با آنها روبرو هستیم.
معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اینکه ۲۰ درصد ازدواجها در ایران به طلاق منجر می شود، گفت: این آمار در کلانشهرها به ۴۰ درصد می رسد که در برخی از موارد نگران کننده تر است به طوریکه در شمیرانات ۵۶ تا ۶۰ درصد ازدواجها به طلاق منجر می شود که البته در شهر ری این آمار با توجه به عوامل فردی و اجتماعی آن منطقه به ۱۸ درصد می رسد.
به گفته گلزاری، ۵۰ درصد طلاقها در ۵ سال اول زندگی اتفاق می افتد و ۱۴ درصد نیز در سال اول زندگی رخ می دهد.
وی با اشاره به اینکه خانواده های آشفته با بحران و آسیبهای مختلفی مانند کودک آزاری، همسرآزاری، خیانت و... مواجه می شوند، گفت: تمامی این موارد به زوال خانواده منجر می شود.
به گفته معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خانواده الهی باید سه کارکرد اصلی آرامش، مودت و رحمت را داشته باشد و در این صورت است که خانواده موفقی خواهد بود. البته در ایران این کارکردها ضعیف شده است.



  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |