جمعه 07 اردیبهشت، 1403

کدخبر: 39381 18:28 1395/06/08
منابع حاصل از واگذاری ها به ایمیدرو بازنگشت

منابع حاصل از واگذاری ها به ایمیدرو بازنگشت

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی
منابع حاصل از واگذاری ها به ایمیدرو بازنگشت

منابع حاصل از واگذاری ها به ایمیدرو بازنگشت

دسته‌بندی: بدون دسته‌بندی

گروه تولید-معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت معتقداست: تلاش های سه سال گذشته دولت یازدهم در عرصه بین المللی پیامد استقبال شرکت های معتبر بین المللی را به دنبال داشته است و اکنون تعداد زیادی از شرکت های فولادی، آلومینیوم، زغالسنگ، طلا و نیز در حوزه های دیگر درنوبت همکاری قرار دارند. مهدی کرباسیان افزود: یکی از موفقیت های سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ناشی از نگرش و عملگرایی است که دولت یازدهم و دستگاه دیپلماسی از خود نشان داده و مذاکرات و همکاری های بین المللی بخش معدن و صنایع معدنی در طول سه سال گذشته، با ده ها شرکت خارجی معتبر و طراز اول دنیا، منعکس کننده این واقعیت است . وی خاطرنشان کرد: بررسی روابط بین المللی در سه سال گذشته نشان می دهد جریان همکاری شکل معکوس پیدا کرده و اکنون شرکت های معتبر خارجی خواستار همکاری با ایران شده اند.

پشت سرگذاشتن دوران چالش ها

رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو یادآور شد: اکنون دولت تدبیر و امید وارد سال چهارم فعالیت های خود شده است و نگاهی به گذشته و به ویژه سه سالی که سپری شد، نشان می دهد تمامی بدنه دولت، دوران چالش برانگیزی را پشت سرگذاشته اند و چنانچه همراهی مردم و بخش خصوصی و به ویژه حمایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی نبود، گذشتن از این مسیر امکان نداشت. وی اضافه کرد: دوران سه ساله ای که دولت یازدهم پشت سرگذاشته، سازمان ایمیدرو در بخش معدن و صنایع معدنی، با همت مدیران، بدنه کارشناسی و مشارکت بخش خصوصی، توانست مشکلاتی را که ناشی از تصمیمات مدیریتی دوره های قبل بود، پشت سرگذارد. کرباسیان گفت: در شرایطی که تکمیل انبوهی از برنامه های نیمه تمام و یا غیر کارشناسی باقی مانده از دولت قبل امکان پذیر نبود، مدیریت جدید این سازمان در نیمه سال ۹۲ اجرای وظایف را برعهده گرفت و علاوه بر این ایمیدرو یک سازمان بزرگ با نقش راهبری حوزه معدن و صنایع معدنی کشور به حساب می آید.

۲۱۰ هزار میلیارد ریال واگذاری مشکل دار

رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: دولت گذشته بیش از ۲۱۰ هزار میلیارد ریال از سهام شرکت های تحت پوشش این سازمان را به شرکت هایی واگذار کرد که به شکل عمده تخصصی در بخش معدن و صنایع معدنی نداشتند و منابع حاصل از واگذاری ها نیز در اختیار ایمیدور قرار نگرفت. وی خاطرنشان کرد: سیاست اتخاذی، پیامد آن را به دنبال داشت که ایمیدرو از منابع مالی خالی شد، و با این حال، این سازمان، با نگاهی به برنامه های توسعه حوزه معدن و صنایع معدنی، زمینه سازی اهداف را آغاز کرد، بنابراین از ابتدای سال ۹۳ طرح بزرگ اکتشاف در ۲۱ استان کشور به اجرا درآمد تا پشتوانه ای برای تولیدات معدنی و زنجیره مربوط به آن شود.

فولادهای استانی در شمار مهم ترین طرح ها

به اعتقاد وی یکی از مهمترین طرح هایی که مسوولیت آن برعهده ایمیدرو قرار گرفت، «فولاد های استانی » است، طرح هایی که امید فراوان نزد مردم ایجاد کرده، اما در مشکلات منطقه ای، مالی و بانکی، زیربنایی و ... دست و پا می زد. هفت طرح فولادی ( سپید دشت چهارمحال و بختیاری، نی ریز فارس، میانه آذربایجان شرقی، شادگان خوزستان، قائنات خراسان جنوبی، بافت کرمان، سبزوار خراسان رضوی ) با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن طراحی شده است. آخرین آمارهای منتشر شده در زمینه میزان پیشرفت فیزیکی واحد احیا هریک از این واحدهای فولادسازی استانی به ترتیب سپید دشت بیش از ۹۶ درصد، شادگان ۹۴٫۸ درصد، میانه ۸۸٫۲ درصد، نی ریز ۸۲٫۸ درصد، قائنات ۸۱٫۴ درصد، سبزوار ۷۸٫۱ درصد و بافت ۷۷٫۸ درصد است.


  • دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است.
  • افزودن دیدگاه


JahanEghtesadNewsPaper

جستجو


  |