دفاع رئيس اتحاديه فروشندگان لاستيک و روغن از اعضای صنف:توقف تأمین روغن موتور تا افزایش قیمت
در حالیکه به دلیل برخی سؤمدیریت ها و مشکلاتی که در بازار بسیاری اقلام پیش آمده، بسیار ی پیکاتن اتهام گرانی و گران فروشی را متوجه اصناف می دانند، رئيس اتحاديه فروشندگان لاستيک، روغن و پنچرگیران و فیلترسازان تهران با شفاف کردن اتفاقاتی که در بازار لاستیک و روغن ماشین جریان دارد، از اعضای صنف خود نسبت به اتهام گران فروشی دفاع کرد.
به گزارش خبرنگار جهان اقتصاد، داود سعادتی نژاد ضمن انتقاد از کمبود برخي از روغن موتورهاي بنزيني و ديزلي در روزهاي اخير در بازار انتقاد کرد، افزود: متاسفانه به علت اينکه قرار است قيمت روغن افزايش يابد، برخي از کارخانه ها و برندها از عرضه روغن به بازار خودداري کرده اند و اين در کمبود روغن در بازار تاثيرگذار بوده است.
وي با بيان اينکه هم اکنون بازار با کمبود برخي از برندهاي روغن موتور مواجه شده است، گفت: چون کارخانه هاي توليد کننده روغن به دنبال افزايش قيمت هستند، لذا از توزيع روغن در روزهاي اخير خودداري کرده اند.
رئيس اتحاديه فروشندگان لاستيک و روغن تهران که با پیاگاه خبری اتاق اصناف تهران گفتگو می کرد، افزود: با توجه به افزايش هزينه هاي توليد سال گذشته قيمت روغن هاي موتور ۱۰۰ درصد افزايش يافت.
سعادتي نژاد اظهارداشت: امسال نيز توليدکنندگان به دنبال افزايش قيمت روغن موتور هستند و شنيده هاي ما حاکي است که قيمت روغن موتور ۵۰ درصد افزايش مي يابد.
همچنین وي با اشاره به مشکلات ثبت نام در سامانه مربوطه براي خريد لاستيک نيز گفت: در واقع ثبت نام در اين سامانه براي خريد لاستيک مردم را بسيار سر درگم کرده است.
رئيس اتحاديه فروشندگان لاستيک و روغن تهران بيان کرد: بر اساس تصويب ستاد تنظيم بازار همه متقاضيان خريد لاستيک خودروهاي سبک و سنگين بايد در اين سامانه ثبت نام کنند، اما بيشتر خريداران براي ثبت نام در اين سامانه مشکل دارند و اين سبب شده لاستيک توليد کنندگان به سهولت به دست مصرف کنندگان نرسد.
سعادتي نژاد يادآورشد: اگر فروش لاستيک هاي مورد نياز مردم را در اختيار واحدهاي صنفي بگذارند در اين صورت متقاضيان مي توانند با ارائه سند با نرخ مصوب لاستيک مورد نياز خود را از واحدهاي صنفي خريداري کنند.
خبرنگار جهان اقتصاد می افزاید، اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک و روغن تهران یکی از موفق و مؤثرترین شبکه های توزیع کالا را در اختیار دارد که در مقاطع مختلف با اتکا به این شبکه توزیع، بازار را با کمترین حاشیه مدیریت کرده است، که در این خصوص می توان به عملکرد این اتحادیه و تعاونی که برای مدیریت بازار لاستیک در دوران 8 سال دفاع مقدس ایجاد کرد اشاره نمود، که به واسطه آن علاوه بر مدیریت بازار ، در تأمین لاستیک مورد نیاز خودروها در جبهه و پشت جبهه نقش پررنگی داشته است.