درباره وزیر مصدوم؛

اتابک در جاده ناهموار و پر تصادفی پای گذاشته است

نویسنده: بنیامین نجفی

شناسه خبر: 176092
اتابک در جاده ناهموار و پر تصادفی پای گذاشته است

در شرایطی که وزیر صنعت، معدن و تجارت سفرهای استانی خود را با سفر به استان های محروم کلید زده، بروز یک حادثه سفره استانی او و تیم همراهش به کردستان را لغو کرد، حادثه تصادفی که خوشبختانه به خیر گذشت و آسیب جدی برای وزیر به همراه نداشت.

 در حدود دو ماه اخیر وزیر صمت و همراهان او تلاش کرده اند که بازدیدهای میدانی از پروژه های بزرگ صنعتی و معدنی را در دستور کار خود قرار بدهند و اقدامات قابل ملاحظه ای را با هدف اشتغال زایی و رونق تولید برای پروژه های در دست احداث را   مورد توجه قرار دهند و طرح های توسعه ای را به مرحله تکمیل و فاز نهایی برسانند.

 محمد اتابک، در اولین سفر خود به استان سیستان و بلوچستان رفت و در یک سفر سه روز از پروژه های بزرگ و مهمی مثل مس جانجا بازدید کرد. اتابک همچنین در این سفر فشرده از طرح‌های صنعتی مهم، پروژه انتقال آب چابهار به زابل و همچنین بنگاه‌های اقتصادی و بازارچه‌های مرزی استان بازدید کرد.

 رویکرد جدید وزارت صنعت و شخص وزیر در دوره جدید در راستای گفتمان اصلی دولت چهاردهم و رئیس جمهور یعنی گفتمان «وفاق» شکل گرفته است که یکی از ارکان مهم آن توجه به استان ها و شهرهای کم برخوردار و اقلیت های قومی و مذهبی ست. 

دولت وفاق در چارچوب این گفتمان تازه، تلاش کرده است که در سیاست ها و انتصاب های خود توجه ویژه ای به اقلیت های کشور داشته باشد و در سطوح مختلف مدیریتی و حتی در سطح استاندارها از اقلیت ها بهره ببرد. 

وزارت صمت نیز در پیشبرد اهداف کلان خود تلاش دارد که پروژه های مهم صنعتی و معدنی را در استان های مرزی کشور سرعت ببخشد تا مسیر رونق تولید برای مردم این استان ها فراهم و در نتیجه به ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری منتج شود.  سفر وزیر صمت به استان کردستان نیز که به دلیل حادثه تصادف لغو شد، در راستای همین رویکرد کلان دولت در دستور کار قرار گرفت که احتمالا باید منتظر بود در زمان دیگری انجام شود. 

فشارهای این روزها بر اتابک، دست کمی از تصادف در جاده های ناهموار و لغزنده ندارد.  او در این مدت تلاش کرده است که تا با اقدامات و اتخاذ مواضعی از مصرف کنندگان و طرف تقاضا حمایت جدی انجام بدهد که مصداق مشخص آن را در ماجرای مخالفت جدی با عرضه خودرو در بورس کالا مشاهده کردیم. 

در شرایطی که فشار رسانه ای سنگینی مبنی بر عرضه خودرو در بورس کالا در این مدت شکل گرفت اما وزیر صمت به شکل جسورانه ای مخالفت خود را با این اقدام اعلام کرد. اتابک در این خصوص اظهار نظر شورای رقابت مبنی بر مخالفت با عرضه خودرو در بورس را صحیح دانسته و گفته بود: «نباید خودرو را در بورس عرضه کنیم. کجای دنیا و در کدام نقطه از دنیا خودرو در بورس عرضه می شود؟» 

وزیر صمت که طرفدار عرضه رقابتی خودرو در بازار داخلی است تاکید کرده بود: «در حال حاضر واردات خودرو در کشور به میزان کافی و شاید ۴-۵ برابر سال گذشته است و امیدواریم که فضا رقابتی شود». اتابک این خبر را هم مدتی پیش اعلام کرد که تولید خودروسازان داخلی رو به افزایش است و این روند ادامه دارد. 

در مجموع آنچه که مشخص است این امر ست که منافع عمومی و طرف تقاضا به شکل جدی در همین مدت کوتاه مورد توجه وزارت صمت و سکاندار این وزارتخانه قرار گرفته است، روندی که مطمئنا در ادامه کار دولت با جدیت پیگیری خواهد شد و البته بی تصادف و تصادم هم نخواهد بود. او از روز اول که مسئولیت وزارت صمت را عهده دار شده است در جاده ناهموار و لغزنده و پرتصادم و تصادفی قرار گرفته است.

 

ارسال نظر