رشد ۱۸۸ درصدی فروش گندله سیمیدکو

محمود لندی مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد با اعلام این خبر گفت:واحد فروش سیمیدکو در ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۳‌ با فروش ۱,۰۲۷,۱۳۷ تن گندله موفق به ثبت رشدی ۱۸۸ درصدی در فروش این محصول نسبت به مدت مشابه سال گذشته گردیده است.

شناسه خبر: 178355
رشد ۱۸۸ درصدی فروش گندله سیمیدکو

لندی افزود: فروش محصول کنسانتره نیز در ۱۰ ماهه اول سال ۱۴۰۳ به میزان ۷۰۳,۴۱۶ تن، رشدی ۱۳ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است.

 

 مدیرعامل سیمیدکو خاطرنشان کرد:

 

یکی از دستاوردهای قابل توجه سیمیدکو در سال گذشته، افزایش سهم بازار در تولید گندله به دستیابی به سهم ۲.۴ درصدی از تولید این محصول و همچنین سهم ۴ درصدی از تولید کنسانتره در ایران بود.

 

گفتنی است، سیمیدکو نقشی کلیدی در تامین مواد اولیه برای صنایع فولادی کشور دارد و به تأمین بخش قابل توجهی از نیازهای مواد اولیه فولاد خوزستان به عنوان دومین تولیدکننده فولاد ایران کمک می کند.

 

روابط عمومی سیمیدکو ارتباطات رسانه ای

ارسال نظر
پربیننده‌ترین اخبار