راه‌آهن رشت- آستارا آماده آغاز عملیات اجرایی است

پس از ماه‌ها پیگیری در سطح ملی و استانی، تملک اراضی راه‌آهن رشت-آستارا به‌طور کامل انجام شده و مقدمات آغاز عملیات اجرایی فراهم است.

شناسه خبر: 188455
راه‌آهن رشت- آستارا آماده آغاز عملیات اجرایی است

 

ولی داداشی عصر پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به تحولات اخیر در عرصه سیاست خارجی و نقض تفاهم اولیه از سوی آمریکا تأکید کرد: اعتماد به تیم مذاکره‌کننده ضروری است؛ این افراد فرزندان همین کشور و معتمدین نظام‌اند. همان‌طور که به نیروهای مسلح اعتماد داریم، باید به تیم سیاسی نیز اعتماد کنیم. نقض تفاهم‌نامه باید با جدیت پیگیری شود و منافع ملت ایران در هر توافقی باید خط قرمز باشد.

وی با اشاره به پروژه راه‌آهن رشت–آستارا گفت:مهم‌ترین و سخت‌ترین بخش این پروژه یعنی تملک اراضی، به‌طور کامل انجام شده است؛ بخشی از اراضی دولتی بود و بخشی نیز از مردم خریداری شد که این مرحله با دقت و حساسیت بالا به پایان رسید. امروز هیچ مانع حقوقی یا ملکی در مسیر اجرای پروژه وجود ندارد و مسیر کاملاً آماده آغاز عملیات اجرایی است.

داداشی همچنین به پیگیری‌های انجام‌شده اشاره کرد و گفت: در جلسات متعدد با وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه و شرکت ساخت، تأکید کرده‌ایم که پس از پایان تملک اراضی، هیچ توجیهی برای تأخیر وجود ندارد. انتظار داریم عملیات اجرایی در کوتاه‌ترین زمان ممکن آغاز شود.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در خصوص پل راه‌آهن مشترک ایران و جمهوری آذربایجان نیز گفت: مصالح مرغوب تأمین شده و طرف آذربایجانی قول داده تا پایان شهریور عملیات پرکردن و زیرسازی پل انجام شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت فاضلاب شهری گفت: برای این پروژه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان بودجه گرفته شده، اما مسیر اجرای آن از خیابان‌های پرتردد می‌گذرد و بستن هم‌زمان آن‌ها تنش اجتماعی ایجاد می‌کند. پیمانکار گلایه‌هایی از عدم همکاری برخی دستگاه‌ها دارد و هماهنگی بیشتر ضروری است.

داداشی همچنین از تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای آسفالت روستاهای بخش مرکزی خبر داد و گفت: چند روستا آسفالت شده و ادامه کار در دستور کار است.

وی درباره نهضت ملی مسکن نیز گفت: این پروژه به‌دلیل مشکلات حساب‌های بنیاد مسکن متوقف شد و سه تا چهار ماه پیش به راه‌وشهرسازی واگذار شد. اکنون باید پیمانکار جدید انتخاب شود تا کار از سر گرفته شود.

نماینده آستارا با اشاره به وضعیت سایت پسماند داداش‌آباد و ضرورت ساماندهی آن گفت: سایت پسماند آستارا سال‌ها است به‌صورت سنتی اداره می‌شود و عملاً هیچ ارزش افزوده‌ای برای شهرستان ایجاد نمی‌کند. این در حالی است که پسماند، اگر درست مدیریت شود، یک منبع اقتصادی و اشتغال‌زا است.

 

ارسال نظر